Zomeractiviteiten

In de laatste twee weken van de zomervakantie organiseren Facet, 3X2 en Jeugdland/SER activiteiten voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Met hulp van Hotel van der Valk Ridderkerk, De Theetuin, TimTom events, gemeentelijke instanties en vv-Rijsoord worden er in dit gezamenlijk project twee weken lang buitenactiviteiten georganiseerd.

Meld je aan!

Voor deelname aan de activiteiten moeten kinderen zich aanmelden. Bij voldoende animo zal er gewerkt worden in 2 dagdelen van 3 uur, er kunnen maximaal 100 kinderen meedoen. Bij weinig animo zal er alleen een ochtendprogramma zijn. Voor de activiteit worden de deelnemers opgedeeld in groepen van 20 die gezamenlijk de diverse onderdelen zullen afwerken. Het aanmeldformulier vind je op deze pagina.

Let op!
Bij slecht weer wordt er uitgeweken naar de in het schema aangegeven sporthal. Houdt hiervoor de sociale media in de gaten van Facet Ridderkerk, SER of 3×2.

Programma

Dinsdag 18 augustus, locatie Hotel van der Valk Ridderkerk: (bij slecht weer sporthal Fakkel)

9.00 – 12.00          Striker, lasergamen, 50 meter stormbaan, bubbleball, fietsspel.

13.00 – 16.00          Striker, lasergamen, 50 meter stormbaan, bubbleball, fietsspel.

Donderdag 20 augustus, locatie Hotel v.d. Valk Ridderkerk: (bij slecht weer sporthal Fakkel)

9.00 – 12.00          Klimwand, kleine stormbaan, bungee trampoline, bubbleball, fietsspel.

13.00 – 16.00          Klimwand, kleine stormbaan, bungee trampoline, bubbleball, fietsspel.

Dinsdag 25 augustus, locatie Reyerpark, bij sporthal De Wissel: (bij slechtweer sporthal De Wissel)

9.00 – 12.00          Klimwand, bungee trampoline, kleine stormbaan, brandweerspel, fietsspel.

13.00 – 16.00          Klimwand, bungee trampoline, kleine stormbaan, brandweerspel, fietsspel.

Woensdag 26 augustus, locatie Reyerpark, bij sporthal De Wissel:  (bij slecht weer sporthal De Wissel)

Donderdag 27 augustus, locatie sportpark vv-Rijsoord, Vlasstraat: (bij slecht weer sporthal Drievliet)

Uitslag tekenwedstrijd

De winnaars van de tekenwedstrijd zijn bekend! Van 2 t/m 28 april konden kinderen van 1 t/m 12 jaar meedoen aan de...