Workshop Werken met MS Teams voor vrijwilligers

Wil je ook graag meedoen met online bijeenkomsten en workshops, zodat je ook in deze lastige tijden als vrijwilliger actief kunt blijven, maar weet je niet zo goed hoe dit werkt? Meld je aan voor de online workshop ‘ Werken met Teams’ op donderdag 18 maart van 10.00 tot 12.00 uur. De Vrijwilligersacademie van Facet Ridderkerk organiseert deze workshop in samenwerking met SeniorWeb van de Bibliotheek de Aanzet. Deelname is gratis.

Teams is een programma van Microsoft (MS) waarmee je via de computer, laptop of tablet online met elkaar kunt overleggen, bijeenkomsten volgen en anderen kunt horen en zien.  In deze online workshop nemen de docenten je al doende mee in het programma. Ze behandelen de basisvaardigheden van het werken met Teams. Voorkennis is dan ook niet nodig, wel enige computervaardigheid, een PC, laptop of tablet met camera en microfoon nodig en een goede verbinding met internet.

Aan de orde komen:

  • Hoe neem ik deel aan een vergadering of bijeenkomst?
  • Hoe werken functies als camera, microfoon, chat en (video) bellen?
  • Hoe kan ik zelf een vergadering of bijeenkomst uitvoeren?

Aanmelden kan via of telefonisch 0180 – 430 440. Graag met vermelding van je naam, telefoonnummer en organisatie waar je vrijwilliger bent.

Neem voor meer informatie contact op met Facet Vrijwilligerssteunpunt via 0180 – 430 440 of .

Filmmiddag in West

Filmmiddag in West

Filmmiddag in West Vrijdag 1 juli wordt de film Mamma Mia getoond in het Wijkcentrum West. De aanvang is 13.30 uur en...

Creatieve workshops in Rijsoord

Creatieve workshops in Rijsoord

Creatieve workshops in Rijsoord De Cultuur Camping is dé plek waar u samenkomt om verschillende creatieve workshops te...

Senioren Zomerfestijn 2022

Senioren Zomerfestijn 2022

Senioren Zomerfestijn  Facet Ridderkerk organiseert in de zomervakantie vanaf maandag 11 juli 2022 verschillende...

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud Met dank aan Rotary Ridderkerk de Waal hebben ouderen én jongeren op zondag 22 mei mogen...