Workshop Tuinonderhoud

Facet Vrijwilligerssteunpunt organiseert in samenwerking met Stichting Present, Trefpunt Oost en Gemeente Ridderkerk donderdag 19 mei van 10:00 uur tot 12:00 uur een praktische workshop ‘Tuinonderhoud’ voor vrijwilligers in de tuin van Trefpunt Oost aan de Genestetstraat 2 in Ridderkerk. Deelname is gratis.

Wil jij tips bij het werken in en onderhouden van de tuin? Voor vrijwilligers die (willen) werken als tuinklusser bij kwetsbare bewoners of in het tuinonderhoud van de club, organisatie of kerk komt deze workshop goed van te pas. Een deskundige hovenier leert je op een leuke manier de fijne kneepjes van het vak, bijvoorbeeld hoe je het beste kunt snoeien, onkruid weghaalt of bijvoorbeeld vorm kan geven aan een heg. Zo heb jij meer kennis om het tuinwerk goed aan te pakken.

Interesse? Aanmelden kan via de Vrijwilligersacademie of Een gratis account aanmaken voor de Vrijwilligersacademie is eenvoudig en eenmalig, zolang je vrijwilliger bent.

Neem voor meer informatie over de workshop contact op met Suat Tas, vrijwilligersconsulent bij Facet Vrijwilligerssteunpunt, via of 0180 – 430 440.

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud Met dank aan Rotary Ridderkerk de Waal hebben ouderen én jongeren op zondag 26 juni mogen...

Filmmiddag in West

Filmmiddag in West

Filmmiddag in West Vrijdag 1 juli wordt de film Mamma Mia getoond in het Wijkcentrum West. De aanvang is 13.30 uur en...

Creatieve workshops in Rijsoord

Creatieve workshops in Rijsoord

Creatieve workshops in Rijsoord De Cultuur Camping is dé plek waar u samenkomt om verschillende creatieve workshops te...

Senioren Zomerfestijn 2022

Senioren Zomerfestijn 2022

Senioren Zomerfestijn  Facet Ridderkerk organiseert in de zomervakantie vanaf maandag 11 juli 2022 verschillende...

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud Met dank aan Rotary Ridderkerk de Waal hebben ouderen én jongeren op zondag 22 mei mogen...