Workshop Tuinonderhoud

Facet Vrijwilligerssteunpunt organiseert in samenwerking met Stichting Present, Trefpunt Oost en Gemeente Ridderkerk donderdag 19 mei van 10:00 uur tot 12:00 uur een praktische workshop ‘Tuinonderhoud’ voor vrijwilligers in de tuin van Trefpunt Oost aan de Genestetstraat 2 in Ridderkerk. Deelname is gratis.

Wil jij tips bij het werken in en onderhouden van de tuin? Voor vrijwilligers die (willen) werken als tuinklusser bij kwetsbare bewoners of in het tuinonderhoud van de club, organisatie of kerk komt deze workshop goed van te pas. Een deskundige hovenier leert je op een leuke manier de fijne kneepjes van het vak, bijvoorbeeld hoe je het beste kunt snoeien, onkruid weghaalt of bijvoorbeeld vorm kan geven aan een heg. Zo heb jij meer kennis om het tuinwerk goed aan te pakken.

Interesse? Aanmelden kan via de Vrijwilligersacademie of Een gratis account aanmaken voor de Vrijwilligersacademie is eenvoudig en eenmalig, zolang je vrijwilliger bent.

Neem voor meer informatie over de workshop contact op met Suat Tas, vrijwilligersconsulent bij Facet Vrijwilligerssteunpunt, via of 0180 – 430 440.

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren in WVC West op vrijdag 2 augustus 2024! Iedere eerste vrijdag van de maand wordt een speciale...

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk op zaterdag 27 juli van 9:30 – 12:00 uur vindt het Repair Café Ridderkerk plaats. Heeft u...

Mantelzorg gaat altijd door

Mantelzorg gaat altijd door

“Mantelzorg gaat altijd door” Facet Mantelzorg vraagt deze zomer speciale aandacht voor mantelzorgers die nadeel...

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken Kom en doe mee met onze muzikale seniorengroep! Heb je altijd al van muziek gehouden en speel je...

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop Zentangle is een kunstvorm waarbij een klein kunstwerk ontstaat door kleine, herhalende...