Workshop Tuinonderhoud voor Vrijwilligers

Facet Vrijwilligerssteunpunt organiseert in samenwerking met Stichting Present, Wooncompas en Gemeente Ridderkerk zaterdag 25 mei 2024 van 11:00 tot 13:00 uur een praktische workshop ‘Tuinonderhoud voor vrijwilligers’ in de tuinen van de Patrijs 53 – 69.
Deelname aan de workshop is gratis.

Wil jij tips bij het onderhouden van de tuin? Voor vrijwilligers die (willen) werken als tuinklusser bij kwetsbare bewoners of in het tuinonderhoud van de club, organisatie of kerk komt deze workshop goed van pas. Een deskundige hovenier leert je op een leuke manier de fijne kneepjes van het vak. Bijvoorbeeld hoe je het beste kunt snoeien, onkruid weghalen of bijvoorbeeld vorm kan geven aan een heg. Via deze workshop krijg je meer kennis om het tuinwerk goed aan te pakken.

Heb je interesse? Aanmelden kan via de Vrijwilligersacademie https://vrijwilligersacademie.facetridderkerk.nl of
Een gratis account aanmaken voor de Vrijwilligersacademie is eenvoudig en eenmalig, zolang je vrijwilliger bent.

Neem voor meer informatie over de workshop contact op met Suat Tas, sociaal makelaar/vrijwilligersconsulent bij Facet Vrijwilligerssteunpunt, via of 0180 – 430 440.

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 21 juni 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...