Word ook Automaatje! Vrijwillige chauffeurs m/v gezocht

Wij zijn op zoek naar vrijwillige chauffeurs die tegen een kleine vergoeding, willen bijdragen aan het ondersteunen van de lokale gemeenschap. Automaatje is een initiatief dat mensen zonder eigen vervoer helpt om toch mobiel te blijven met behulp van vrijwillige chauffeurs.

Met Automaatje kunnen mensen die niet zelfstandig kunnen reizen, bijvoorbeeld vanwege leeftijd of financiële beperkingen, toch deelnemen aan het openbare leven en zijn niet veroordeeld tot altijd maar thuis zijn.
Het kan gaan om een bezoek aan de dokter, kapper, familie, ziekenhuis of een andere afspraken. Het vervoer beperkt zich niet alleen tot Ridderkerk maar ook daarbuiten.
Als vrijwillige chauffeur kun je een enorme impact hebben op het leven van mensen in onze gemeenschap door ze te helpen mobiel te blijven en verbonden te blijven met de wereld om hen heen.
Om dit waardevolle programma succesvol te laten zijn, komen wij graag in contact met enthousiaste chauffeurs die hun tijd en eigen auto beschikbaar willen stellen.

We nodigen geïnteresseerden uit om deel te nemen aan ons chauffeursnetwerk. Of je nu een paar uur per week beschikbaar bent of wat tijd kunt vrijmaken op ad-hoc basis, jouw bijdrage is van onschatbare waarde.

Wil je chauffeur worden bij deze dienst die door Facet Ridderkerk wordt uitgevoerd, dan kun je telefonisch contact opnemen met Facet Ridderkerk, telefoon: 0180 – 432350 en vragen naar Cathy van Es of je kunt mailen naar .

Samen is leuker Ridderkerk

Samen is leuker Ridderkerk

Sluit je gezellig aan bij ‘Samen is leuker Ridderkerk’! Ben je tussen de 27 en 67 jaar en op zoek naar buurtbewoners...

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 17 mei 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...

Digikoffer bijeenkomst

Digikoffer bijeenkomst

Digikoffer bijeenkomst Op dinsdag 21 mei organiseert Facet Ridderkerk een Digikoffer bijeenkomst. De Digikoffer is een...