Wethouder Fleur Stip heeft het eerste exemplaar van het nieuwe magazine “Ridderkerk Langer Gezond” in ontvangst genomen. “Ridderkerk Langer Gezond” is het preventieve leefstijlprogramma voor de 60-plusser. Naast de vele activiteiten, voorlichtingsbijeenkomsten en workshops die worden aangeboden, is er dit jaar ook weer een magazine uitgebracht.

In alweer de 3e editie van dit informatieve magazine staan vijf thema’s centraal: voeding, beweging, slaap, stress en veiligheid. Om gezond ouder te worden, is het belangrijk om rekening te houden met een gezonde leefstijl en goed voor uzelf te zorgen. In het magazine spreken verschillende Ridderkerkers over hun persoonlijke ervaringen. Onze ambassadeurs, zoals huisarts Jeanette Caljouw en wijkagent Ricky Mollie, hebben een mooie bijdrage geleverd door te vertellen over vitaliteit en online veiligheid.
Verder staan er interessante interviews in met Freek van der Valk en wethouder Fleur Stip. Valpreventie, Trimclub Antilope en yoga zijn ook zeer interessante artikelen. Het magazine staat vol tips om te bewegen en te ontspannen, een lekker recept en een puzzel met een mooie prijs. “Door de goede samenwerking met Schinkelshoek Communicatie is het wederom een schitterend magazine geworden,” zegt Cathy van Es van Facet Ridderkerk.

Het magazine is nu gratis af te halen op het kantoor van Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat 5 en verkrijgbaar in het gemeentehuis, wijkcentra en de bibliotheek. Lukt het niet om het magazine op te halen, dan is het ook online te lezen via www.ridderkerklangergezond.nl.

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren in WVC West op vrijdag 2 augustus 2024! Iedere eerste vrijdag van de maand wordt een speciale...

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk op zaterdag 27 juli van 9:30 – 12:00 uur vindt het Repair Café Ridderkerk plaats. Heeft u...

Mantelzorg gaat altijd door

Mantelzorg gaat altijd door

“Mantelzorg gaat altijd door” Facet Mantelzorg vraagt deze zomer speciale aandacht voor mantelzorgers die nadeel...

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken Kom en doe mee met onze muzikale seniorengroep! Heb je altijd al van muziek gehouden en speel je...

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop Zentangle is een kunstvorm waarbij een klein kunstwerk ontstaat door kleine, herhalende...