Werkbezoek raadsleden gemeente

Op donderdag 11 april jl. hebben wij de (burger)raadsleden & het college mogen ontvangen op ons kantoor om hen een inkijkje te geven in het werkveld. Aan de, hiervoor speciaal ingerichte, thematafels (Sport & Brede school, Jongerenwerk & De Loods, Mantelzorg, Vrijwilligerssteunpunt, Sociaal werk ouderen en Sociaal makelaars & Sociaal beheer) zijn diverse collega’s in gesprek gegaan met de raadsleden waarbij interessante gesprekken ontstonden. Aan de hand van praktijkvoorbeelden, trends & ontwikkelingen die spelen in Ridderkerk, werden de (burger)raadsleden en het college meegenomen in de uiteenlopende projecten die wij voor de gemeente uitvoeren.

We hebben enorm veel enthousiaste reacties ontvangen tijdens dit werkbezoek. Velen gaven te kennen hierdoor echt te realiseren hoeveel er gedaan wordt voor de Ridderkerkse inwoners en hoe belangrijk én nodig dit is. Tijdens de afsluitende borrel zijn ideeën uitgewisseld en vervolgafspraken gemaakt. Redenen genoeg om een terugkerend karakter te geven aan dit soort werkbezoeken.

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 21 juni 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...