Welkom achter de open deuren van de Levende Adventskalender

Volgende week start de eerste Levende Adventskalender in Ridderkerk. Georganiseerd door de Sociaal Makelaars. Van 1 tot 24 december openen inwoners en organisaties hun deuren voor alle buurtbewoners van jong tot oud. Deze adressen vormen een lichtsnoer door heel Ridderkerk in de donkere dagen. We nodigen u/jou van harte uit om tussen 1 en 24 december langs te gaan bij een van de adressen die hun huis openstellen voor koffie, thee en een praatje. We hopen op veel ontmoeting en verbinding in de wijk.

Aanmelden mag via , maar is niet verplicht. Schroom niet en bel gewoon aan en ga langs. We hopen veel mensen te mogen ontmoeten, zowel bij de organisaties als bij de mensen thuis. Neem gerust ook iemand mee die er graag even uit wil. De adressen worden drie keer per week uitgelicht op de Facebookpagina Sociaal Makelaars Facet en de adressen die meedoen zijn ook te vinden op de website van Facet Ridderkerk.

Tevens nodigen we namens wijkideeteam West, iedereen uit voor de start van de Levende Adventskalender op 1 december in wijkcentrum West aan de Boksdoornstraat 80. Tijdens de opening zal wethouder Stip het licht aansteken en hiermee de Levende Adventskalender openen. Tijdens deze ontmoeting is er gratis soep en brood en is er meer informatie over de adressen die meedoen en natuurlijk zal wijkideeteam West zich presenteren.

Meer informatie is te verkrijgen via of via 0180 – 432 350.

Zomerfestijn 2023

Zomerfestijn 2023

Zomerfestijn 2023 Ook dit jaar organiseren we weer het Zomerfestijn met heel veel diverse activiteiten voor de...

Welzijn op Recept Ridderkerk

Welzijn op Recept Ridderkerk

Welzijn op Recept Ridderkerk Welzijn op Recept Soms zit je niet lekker in je vel. Je hebt bijvoorbeeld hoofdpijn en je...

Wel koffie, geen geleuter

Wel koffie, geen geleuter

Wel koffie, geen geleuter Heeft u behoefte aan een goed gesprek samen met anderen? Wat is de zin van het leven? Bent u...