Wel koffie, geen geleuter

Heeft u behoefte aan een goed gesprek samen met anderen?

Wat is de zin van het leven?
Bent u iemand die behoefte heeft aan een goed gesprek over dingen die ertoe doen in uw leven? Dan bent u van harte welkom om mee te doen aan een serie van zeven groepsgesprekken.
Samen met gespreksleider Anja Bruijkers, Consulent Zingeving bij het Centrum Levensvragen Drechtsteden, gaan we het hebben over diverse thema’s. Voorbeelden kunnen zijn: liefde, dood, verbondenheid en zingeving. Steeds bepalen we samen met welk thema we aan de slag gaan.

Uw eigen unieke levensloop.
De zin van het leven betekent voor iedereen iets anders. Dit komt door uw eigen unieke levensloop. In de bijeenkomsten gaat u op zoek naar verhalen uit uw eigen leven. Het terugblikken helpt u zicht te krijgen op het voorbije leven en vorm te geven aan het heden en aan de toekomst.

Waar & wanneer?
Locatie: Wijkcentrum West, Boksdoornstraat 80 in Ridderkerk. De serie bestaat uit 7 bijeenkomsten van 1,5 uur op de donderdagmiddag. Inloop vanaf 14.00 uur, we starten om 14.30 uur tot 16:00 uur. Data: 8, 15, 22, 29 juni en 6, 13 en 20 juli 2023.
De sociaal werkers ouderen van Facet Ridderkerk organiseren deze gespreksgroepen in samenwerking met Centrum voor Levensvragen Drechtsteden. De cursus start bij voldoende deelname, met een maximum van 10 personen.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door langs te gaan bij de balie van Facet Ridderkerk of te bellen met 0180-432350. Na aanmelding heeft u een korte intake met één van de sociaal werkers ouderen.
Deelname is gratis.

 

Samen is leuker Ridderkerk

Samen is leuker Ridderkerk

Sluit je gezellig aan bij ‘Samen is leuker Ridderkerk’! Ben je tussen de 27 en 67 jaar en op zoek naar buurtbewoners...

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 17 mei 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...

Digikoffer bijeenkomst

Digikoffer bijeenkomst

Digikoffer bijeenkomst Op dinsdag 21 mei organiseert Facet Ridderkerk een Digikoffer bijeenkomst. De Digikoffer is een...