‘Wel koffie, geen geleuter’

De sociaal werkers ouderen van Facet Ridderkerk organiseren wederom in 2024 een serie van 8 gespreksbijeenkomsten in samenwerking met Centrum Levensvragen Drechtsteden met het thema zingeving.

Bent u iemand die behoefte heeft aan een goed gesprek over dingen die ertoe doen in uw leven? Dan bent u van harte welkom om mee te doen.
Samen met gespreksleider Anja Bruijkers gaan we het hebben over diverse onderwerpen. Voorbeelden kunnen zijn; liefde, dood, verbondenheid en zingeving.
Deze gesprekken zijn bedoeld om de geest te slijpen door geïnteresseerd te luisteren, te (be)vragen, te delen en te ervaren, maar misschien ook wel om er stil van te worden. Samen bepalen de deelnemers met welk thema zij aan de slag gaan.

Wat is de zin van het leven?
De zin van het leven betekent voor iedereen iets anders. Dit komt door uw eigen unieke levensloop. Tijdens deze bijeenkomsten gaat u op zoek naar verhalen uit uw eigen leven. Het terugblikken helpt u zicht te krijgen op het voorbije leven en vorm te geven aan het heden en aan de toekomst.

De serie bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 uur bij Wijkcentrum West, Boksdoornstraat 80 in Ridderkerk op dinsdagochtend. Inloop vanaf 09:30 uur, we starten om 10:00 uur en het duurt tot 12:00 uur. De bijeenkomsten vinden plaats op 13, 20 en 27 februari, 12, 19 en 26 maart, 2 en 16 april 2024.

Deelname aan de bijeenkomsten is gratis. Voor de koffie/thee wordt gezorgd.
We houden een maximum aan van 10 personen.

U kunt zich aanmelden door langs te gaan bij de balie van Facet Ridderkerk of door te bellen met 0180 – 432 350. Na de aanmelding heeft u een korte intake met één van de sociaal werkers ouderen.

 

Samen is leuker Ridderkerk

Samen is leuker Ridderkerk

Sluit je gezellig aan bij ‘Samen is leuker Ridderkerk’! Ben je tussen de 27 en 67 jaar en op zoek naar buurtbewoners...

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 17 mei 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...

Digikoffer bijeenkomst

Digikoffer bijeenkomst

Digikoffer bijeenkomst Op dinsdag 21 mei organiseert Facet Ridderkerk een Digikoffer bijeenkomst. De Digikoffer is een...