Vrijwilligerstraining Digikoffer

Op vrijdag 8 maart 2024 organiseert Facet Ridderkerk een vrijwilligerstraining voor de Digikoffer. De Digikoffer is een koffer waarin allerlei handige en slimme hulpmiddelen zitten om ouderen langer zelfstandig thuis te kunnen laten wonen.

Op vrijdagochtend 8 maart a.s. is er een presentatie voor vrijwilligers die het leuk en interessant vinden om hieraan mee te werken. Tijdens de presentatie wordt het doel van de Digikoffer toegelicht en wordt er uitleg gegeven over de verschillende producten.

In de koffer zitten ongeveer 24 producten, zoals een tandpastadispenser, automatische blikopener of een flitsende deurbel. Alle producten ondersteunen ouderen bij hun dagelijkse activiteiten of verzorging. Bent u enthousiast en nieuwsgierig geworden om als vrijwilliger Facet Ridderkerk te helpen bij het promoten van deze producten in Ridderkerk? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zien u graag verschijnen op 8 maart 2024 van 10:00 – 12:00 uur in het wijkcentrum West aan de Boksdoornstraat 80. Voor koffie, thee en wat lekkers wordt gezorgd.

Voor aanmelding of meer informatie over deze vrijwilligerstraining kunt u contact opnemen met Facet Ridderkerk, Wendy Snel, via telefoonnummer 0180 – 432 350 of per e-mail .

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren in WVC West op vrijdag 2 augustus 2024! Iedere eerste vrijdag van de maand wordt een speciale...

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk op zaterdag 27 juli van 9:30 – 12:00 uur vindt het Repair Café Ridderkerk plaats. Heeft u...

Mantelzorg gaat altijd door

Mantelzorg gaat altijd door

“Mantelzorg gaat altijd door” Facet Mantelzorg vraagt deze zomer speciale aandacht voor mantelzorgers die nadeel...

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken Kom en doe mee met onze muzikale seniorengroep! Heb je altijd al van muziek gehouden en speel je...

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop Zentangle is een kunstvorm waarbij een klein kunstwerk ontstaat door kleine, herhalende...