Vrijwilligerswerk vinden

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk in Ridderkerk? Onze professionele, ervaren medewerkers staan voor jou klaar om samen de mogelijkheden te bekijken en je te adviseren. Voor vacatures kun je direct zoeken in de vacaturebank.

Waarom vrijwilligerswerk?

Nederland is een vrijwilligersland. Veel voorzieningen, activiteiten, evenementen, belangenbehartiging en extra zorg komen tot stand dankzij de inzet van vrijwilligers. Bovendien kan vrijwilligerswerk ook voor jou extra’s bieden, zoals uitbreiding van je sociale contacten, een plezierige en zinvolle vrijetijdsbesteding, een voldaan gevoel omdat je iets goeds doet voor anderen, je cv verrijken en carrièremogelijkheden verbeteren en werkervaring vergroten. Misschien ontdek je door het vrijwilligerswerk wel verborgen talenten!

Ontdek je vrijwilligerskracht

Weet je nog niet precies welk vrijwilligerswerk bij jou past? Probeer eens een keuzetest. Binnen een paar minuten heb jij jouw persoonlijke voorkeur in beeld.

  • Welk type vrijwilliger ben jij en welk vrijwilligerswerk past het beste bij jou? Doe hier de test!
  • Wil je een uitgebreidere test die snel inzicht geeft in jouw mogelijkheden, kwaliteiten en voorkeuren, doe dan de focustest. De focustest is ook op papier beschikbaar en bij ons aan te vragen.
  • Weten waar jij als jongere geweldig in bent en wat je het liefste zou doen? Doe de talententest!
  • Als jongere kan je ook de beste versie van jezelf ontdekken door met een project mee te doen van de maatschappelijke diensttijd. Je ontdekt je talenten en doet tegelijkertijd iets voor een ander. Doe mee met MDT

Wil je meteen met de uitslag aan de slag? Kijk dan op de vacaturebank voor het actuele aanbod of maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Ik wil vrijwilliger worden

Heb je belangstelling om vrijwilliger te worden? Schrijf je in via de vacaturebank of maak een afspraak met een van onze medewerkers!

Onze bemiddelaars zijn er ook voor extra hulp of persoonlijk advies bij het maken van een keuze.