Plaats een vacature

Ben je op zoek naar vrijwilligers? Iedere ingeschreven (vrijwilligers)organisatie kan ons kosteloos inschakelen voor het vinden van vrijwilligers. Er zijn twee manieren om geschikte kandidaten te vinden:

Je eigen vacatures plaatsen op de vacaturebank van het Vrijwilligerssteunpunt. Daarvoor moet je je als organisatie eerst aanmelden. Bij je aanmelding kun je zelf een account aanmaken en een eigen wachtwoord kiezen. Met dit account kun je zelf je vacatures beheren. Ben je aangemeld, dan kan je inloggen en jouw vacatures beheren. De medewerkers van het Vrijwilligerssteunpunt helpen je graag bij het opstellen en beheren van je eigen vacatures;
In een gesprek kan je je wensen toelichten en uitgebreider vertellen over je organisatie. Dit stelt onze medewerkers beter in staat om een geschikte kandidaat te vinden. Moeilijk vervulbare vacatures kunnen we extra aandacht geven via nieuwsbrieven, persberichten, sociale media of via deze website. Neem contact op met het Vrijwilligerssteunpunt.

Tip!

Bij het zoeken naar een geschikte vrijwilliger geldt: hoe ruimer jouw zoekopdracht, des te meer resultaten. En hoe specifieker je zoekt, des te groter de kans dat er geschikte kandidaten tussen zitten.

Vacaturebank

Is jouw organisatie op zoek naar vrijwilligers? Schrijf je in via onze vacaturebank of neem contact met ons op.