Inschrijven als vrijwilliger

Wat goed dat jij je wilt inzetten als vrijwilliger in Ridderkerk! Door je in te schrijven bij het Vrijwilligerssteunpunt geef je onze medewerkers de kans je te helpen bij het zoeken naar een geschikte vrijwilligersplek.

Ook gaan zij samen met jou op zoek naar jouw motivatie, interesse, vaardigheden en beperkingen die relevant zijn voor vrijwilligerswerk. Wel zo handig! Bovendien ontvang je regelmatig een e-mail met informatie over activiteiten, nieuws, cursussen en de laatste vacatures. Zo blijf je op de hoogte.

Snel een vrijwilligersplek vinden

Via onze vacaturebank kan je je aanmelden bij het Vrijwilligerssteunpunt als vrijwilliger. Hier kan je direct alle beschikbare vacatures bekijken. Er zijn nogal wat vacatures en daarom kan je filters aanklikken die je sneller naar de vacatures van je keuze leiden.

De vacatures staan in actuele volgorde: de nieuwste vacature vind je bovenaan. Op die manier hoef je niet elke keer als je de vacaturebank bezoekt de hele lijst door te nemen. Als je een geschikte vacature ziet, kan je er op klikken en je gegevens invullen. Onze medewerkers ontvangen dan direct een e-mail met jouw gegevens en de vacature waarin jij geïnteresseerd bent. Zij checken of de vacature nog open staat en nemen contact met je op voor het vervolg.

Vragen? Neem contact met ons op via 0180 – 430 440 of .

Ik wil vrijwilliger worden

Heb je belangstelling om vrijwilliger te worden? Schrijf je in via de vacaturebank of maak een afspraak met een van onze medewerkers!

Onze bemiddelaars zijn er ook voor extra hulp of persoonlijk advies bij het maken van een keuze.