Vrijwilligersmarkt Ridderkerk

Op zaterdag 5 oktober staat er weer een Vrijwilligersmarkt gepland. Facet Vrijwilligerssteunpunt organiseert dit promotie-event voor alle organisaties die leuk en interessant vrijwilligerswerk bieden en Ridderkerkers die graag vrijwillig actief willen zijn. Dit keer is de locatie aan het Koningsplein, op de begane grond van de bibliotheek en het gemeentehuis tussen 10.30 en 14.00 uur.
Deze editie presenteren we ook het flex-vrijwilligerswerk en inzet door jongeren.

Wil jij ook jouw organisatie of vereniging promoten, vrijwilligers werven, vacatures presenteren en nieuwe contacten leggen? Meld je dan aan voor een stand. Hiervoor zijn er leuke tafels en plekjes beschikbaar. De stand richt je in naar eigen wens, zo kan je bezoekers enthousiast maken om zich bij jullie organisatie in te zetten.
RTV Ridderkerk is live aanwezig met een pop-up studio, een gezellig muziekje en een ‘podium’ voor de deelnemende organisaties. Ook verwachten we bezoek van de wethouder.
Wil jouw organisatie meedoen aan deze gezellige promotiemarkt? Aanmelden kan via Facet Vrijwilligerssteunpunt, of 0180 – 430 440. Of neem contact met ons op voor meer informatie via het Vrijwilligerssteunpunt aan de Schoutstraat 5, .
En voor wie nu al benieuwd is naar vrijwilligerswerk, kijk dan op onze vacaturebank via www.vacaturebank.facetridderkerk.nl.

 

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren in WVC West op vrijdag 2 augustus 2024! Iedere eerste vrijdag van de maand wordt een speciale...

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk op zaterdag 27 juli van 9:30 – 12:00 uur vindt het Repair Café Ridderkerk plaats. Heeft u...

Mantelzorg gaat altijd door

Mantelzorg gaat altijd door

“Mantelzorg gaat altijd door” Facet Mantelzorg vraagt deze zomer speciale aandacht voor mantelzorgers die nadeel...

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken Kom en doe mee met onze muzikale seniorengroep! Heb je altijd al van muziek gehouden en speel je...

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop Zentangle is een kunstvorm waarbij een klein kunstwerk ontstaat door kleine, herhalende...