Vrijwilligersacademie Ridderkerk organiseert de training: “Zo los je zorgverzekeringsschulden op”

Als vrijwilliger in o.a. thuisadministratie, bij de Formulierenbrigade of als Schuldhulpmaatje krijg je vaak te maken met betalingsachterstanden, onverzekerden en met name zorgverzekeringsschulden.
Wil je meer kennis opdoen over dit onderwerp?
Volg dan de training “Zo los je zorgverzekeringsschulden op”.

Wat levert de training op?
Tijdens de training/kennissessie van 60-90 minuten leer je zorgverzekeringsschulden beter herkennen, voorkomen en oplossen. We leggen uit hoe iemand als wanbetaler wordt aangemeld bij het CAK en hoe jij als vrijwilliger die persoon kunt helpen van de verhoogde premie af te komen. Ook leer je hoe jij iemand kunt helpen met het afsluiten van een zorgverzekering, bijvoorbeeld voor mensen die onverzekerd zijn geraakt of pas in Nederland zijn komen wonen. We bespreken wat polis splitsing is, wanneer dit zinvol is en hoe het zit met de dekking van iemands zorgverzekering bij schulden. We gebruiken voorbeelden uit de dagelijkse praktijk en natuurlijk is er veel ruimte voor het stellen van vragen.

Trainer: Herman van ’t Land (planner & trainer Zorgverzekeringslijn)
Datum: 25 juni 2014
Tijd: 19:00 tot 20:30 uur
Locatie: Wijkcentrum West (Boksdoornstraat 80)

Aanmelden vóór 15 juni 2024.
Aanmelden kan per email of telefonisch 0180-432 350.

Interesse? Neem deel aan onze training voor meer inzicht en vaardigheden in het omgaan met zorgverzekeringsschulden.

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 21 juni 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...