Vrijwilligersacademie gelanceerd

Donderdag 5 november was een feestelijke dag voor Facet Vrijwilligerssteunpunt: de Vrijwilligersacademie werd gelanceerd. De Vrijwilligersacademie is een online platform van samenwerkende partnerorganisaties in Ridderkerk. Neem een kijkje!

Actueel overzicht

De website biedt een actueel overzicht van interessante cursussen, trainingen, lezingen, workshops en e-learnings voor vrijwilligers door (Ridderkerkse) vrijwilligersorganisaties. Als u zich verder wilt verdiepen en ontwikkelen in onderwerpen die u in uw vrijwilligerswerk tegenkomt, bent u hier aan het juiste adres.

Direct aanmelden

De Vrijwilligersacademie is er voor iedereen die vrijwilligerswerk doet in Ridderkerk. Voor vrijwilligers die al een steentje bijdragen, maar ook voor degenen die nog op zoek zijn naar een geschikte plek. Het cursusaanbod is gevarieerd en vaak gratis. Maak een vrijwilligersaccount aan. U krijgt meteen toegang tot het laatste aanbod en u kunt zich makkelijk in- en uitschrijven voor cursussen.

Partner worden

Alle organisaties en instellingen in Ridderkerk die werken met vrijwilligers kunnen partner worden. Partners kunnen kennis en kunde leveren via trainingen en themabijeenkomsten. Word ook partner en draag bij aan de ontwikkeling van vrijwilligers in Ridderkerk. Partner worden is heel eenvoudig en levert u ook nog eens voordelen op!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Vrijwilligersacademie of heeft u hulp nodig bij het aanmaken van een account? Neem contact op met Suat Tas van Facet Vrijwilligerssteunpunt via of  06 – 340 87 157.

Breimiddag in Wijkcentrum West

Breimiddag in Wijkcentrum West

Breimiddag in Wijkcentrum West Op vrijdag 8 maart is er een breimiddag in Wijkcentrum West, Boksdoornstraat 80 van...

Ladies Night in De Loods

Ladies Night in De Loods

Ladies Night in De Loods Op zaterdag 9 maart organiseert De Loods een Ladies Night in het kader van Nationale...