Vrijwilligers thuisadministratie gezocht

De vrijwilligers van de thuisadministratie helpen senioren bij het op orde houden van de administratie. Om het team van vrijwilligers te versterken, is Facet op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten voor 4 tot 8 uur per maand.

De werkzaamheden zijn onder andere het ordenen van papieren, het invullen van formulieren of aanvragen van regelingen voor senioren met een laag inkomen. Is de administratie voor u geen probleem? Vindt u makkelijk uw weg in diverse regelgeving en vindt u het fijn om anderen daarbij te helpen? Meldt u dan nu aan!

Facet is op zoek naar een vrijwilliger met een goede beheersing van de Nederlandse taal, met minimaal MAVO niveae die bereid is om korte trainingen te volgen en zijn/haar kennis up-to-date te houden. Die kennis heeft van het lezen en invullen van formulieren, die rustig is en goed kan luisteren en adviseren. Door u in te zetten als vrijwilliger voor de thuisadministratie bent u van betekenis voor senioren van Ridderkerk die ondersteuning nodig hebben. U maakt deel uit van een team van vrijwilligers die werken in een prettige en informele omgeving.

Heeft u interesse? Bel met de coördinator van de thuisadministratie Ilse Schoolenberg via 0180 – 432 350 of stuur een e-mail naar .

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 21 juni 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...