Vrijwilligers thuisadministratie gezocht

De vrijwilligers van de thuisadministratie helpen senioren bij het op orde houden van de administratie. Om het team van vrijwilligers te versterken, is Facet op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten voor 4 tot 8 uur per maand.

De werkzaamheden zijn onder andere het ordenen van papieren, het invullen van formulieren of aanvragen van regelingen voor senioren met een laag inkomen. Is de administratie voor u geen probleem? Vindt u makkelijk uw weg in diverse regelgeving en vindt u het fijn om anderen daarbij te helpen? Meldt u dan nu aan!

Facet is op zoek naar een vrijwilliger met een goede beheersing van de Nederlandse taal, met minimaal MAVO niveae die bereid is om korte trainingen te volgen en zijn/haar kennis up-to-date te houden. Die kennis heeft van het lezen en invullen van formulieren, die rustig is en goed kan luisteren en adviseren. Door u in te zetten als vrijwilliger voor de thuisadministratie bent u van betekenis voor senioren van Ridderkerk die ondersteuning nodig hebben. U maakt deel uit van een team van vrijwilligers die werken in een prettige en informele omgeving.

Heeft u interesse? Bel met de coördinator van de thuisadministratie Ilse Schoolenberg via 0180 – 432 350 of stuur een e-mail naar .

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud Met dank aan Rotary Ridderkerk de Waal hebben ouderen én jongeren op zondag 26 juni mogen...

Filmmiddag in West

Filmmiddag in West

Filmmiddag in West Vrijdag 1 juli wordt de film Mamma Mia getoond in het Wijkcentrum West. De aanvang is 13.30 uur en...

Creatieve workshops in Rijsoord

Creatieve workshops in Rijsoord

Creatieve workshops in Rijsoord De Cultuur Camping is dé plek waar u samenkomt om verschillende creatieve workshops te...

Senioren Zomerfestijn 2022

Senioren Zomerfestijn 2022

Senioren Zomerfestijn  Facet Ridderkerk organiseert in de zomervakantie vanaf maandag 11 juli 2022 verschillende...

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud Met dank aan Rotary Ridderkerk de Waal hebben ouderen én jongeren op zondag 22 mei mogen...