Vrijwilligers gezocht voor de Klussenservice

Word een klus- en tuinheld voor Ridderkerkse senioren!

De Klussenservice van Facet Ridderkerk breidt uit en heeft jouw hulp nodig! Onze Klussenservice staat klaar voor senioren van 65 jaar en ouder die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken bij klussen en tuinieren.

Met een groeiend aantal senioren dat langer zelfstandig blijft wonen, groeit ook de behoefte aan hulp bij huis- en tuinonderhoud. Daarom zoeken we enthousiaste vrijwilligers die genieten van klussen en/of tuinieren én het helpen van mede-Ridderkerkers. Het gaat om de kleinere klusjes van maximaal 3 uur. Jij bepaalt zelf wanneer je beschikbaar bent en hoe vaak je wilt helpen.

Voor elke klus ontvang je een vergoeding, maar de waardering van onze senioren is natuurlijk onbetaalbaar. Als jij het welzijn van onze senioren wilt verbeteren en een passie hebt voor klussen en tuinieren, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we werken aan een fijne en leefbare omgeving voor iedereen.

Sta op en maak een verschil! Wil je klusser worden bij deze dienst, die door Facet Ridderkerk wordt uitgevoerd, dan kun je telefonisch contact opnemen met Jacqueline Revier via 0180 – 432 350 of mail naar .

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 21 juni 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...