Vrijwilligers gezocht voor ANWB AutoMaatje!

Word een held achter het stuur met ANWB AutoMaatje!

Help jouw lokale gemeenschap door vrijwillige chauffeur te worden bij ANWB AutoMaatje! We zoeken enthousiaste dames en heren die graag autorijden én een bijdrage willen leveren aan het ondersteunen van mede-Ridderkerkers zonder eigen vervoer. Met jouw hulp kunnen zij blijven deelnemen aan het dagelijkse leven en zijn ze niet langer beperkt tot de vier muren van hun huis.
Of het nu gaat om een bezoek aan de dokter, kapper, familie, ziekenhuis of andere afspraken, jouw rit betekent vrijheid voor anderen.
Als vrijwillige chauffeur maak je, tegen een kleine vergoeding, een enorme impact op het leven van mensen in onze gemeenschap. Je helpt hen mobiel te blijven en verbonden te blijven met de wereld om hen heen. Door simpelweg jouw tijd en eigen auto beschikbaar te stellen, kun je een wereld van verschil maken.
Sluit je aan bij ons chauffeursnetwerk en ervaar zelf de voldoening van het helpen van anderen. Of je nu een paar uur per week kunt missen of af en toe wat tijd vrij kunt maken, jouw bijdrage is onschatbaar waardevol.
Doe mee en word een held op de weg met AutoMaatje!
Wil je chauffeur worden bij deze dienst, die door Facet Ridderkerk wordt uitgevoerd, dan kun je telefonisch contact opnemen met Jacqueline Revier via 0180 – 432 350 of mail naar .

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 21 juni 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...