Vrijwilligers gezocht voor bezoekdienst van weduwen en weduwnaars

Voor de bezoekdienst voor weduwen en weduwnaars (65+) is Facet Ridderkerk op zoek naar vrijwilligers. Bezoekvrijwilligers gaan regelmatig op bezoek bij mensen die onlangs weduwe of weduwnaar zijn geworden om hen een luisterend oor te bieden. Door op deze manier gevoelens en gedachten te delen, kan er beter omgegaan worden met verwarrende emoties, moeilijke dagen en reacties vanuit de omgeving.

Bent u degene die dit ook heeft meegemaakt waardoor u de ander als geen ander begrijpt? Kunt u goed luisteren en heeft u voldoende inlevingsvermogen om u aan te sluiten bij de belevingswereld van een ander? Meld u dan aan als bezoekvrijwilliger.
Facet biedt u professionele training op het gebied van rouwverwerking en het voeren van gesprekken. Ook kunt u rekenen op begeleiding vanuit de organisatie en worden er regelmatig bijeenkomsten georganiseerd om ervaringen met elkaar te delen.

Wilt u zich aanmelden als bezoekvrijwilliger voor dit project of wilt u meer informatie? Neem contact op met Angelique Bloemberg, coördinator bezoekdienst weduwen en weduwnaars, via of 0180 – 432 350.