Vrijdagmiddagborrel in De Loods Ridderkerk: Verbinden en Ontmoeten voor Jongeren

In een tijd waarin verbinding meer dan ooit van belang is komt De Loods Ridderkerk, in samenwerking met het jongerenwerk, met een warm initiatief voor jongeren die zich eenzaam voelen en het lastig vinden om in contact te komen met leeftijdsgenoten.

Op vrijdag 19 april staat onze deur open voor een vrijdagmiddagborrel. Jongeren van 18-27 jaar welkom zijn voor een ontspannen moment vol gezelligheid, spelletjes en nieuwe ontmoetingen.
De vrijdagmiddagborrel in De Loods Ridderkerk biedt een informele setting waar jongeren de kans krijgen om uit hun schulp te kruipen en leeftijdsgenoten te ontmoeten. Of je nu op zoek bent naar een luisterend oor, nieuwe vriendschappen wilt sluiten of gewoon wilt ontspannen na een lange week, deze borrel is de perfecte gelegenheid om jezelf te zijn en nieuwe connecties te maken.
Tijdens deze vrijdagmiddagborrel willen we een veilige ruimte creëren waar jongeren zich op hun gemak voelen om te praten, lachen en gewoon te zijn wie ze zijn.

De middag belooft een mix te worden van drankjes, hapjes en gezellige spelletjes die de sfeer zullen versterken en gesprekken zullen stimuleren. Of je nu een spelletjesliefhebber bent, graag nieuwe mensen ontmoet of gewoon op zoek bent naar een plek om te ontspannen, De Loods Ridderkerk verwelkomt je met open armen.
Dus, zet vrijdag 19 april in je agenda en zien we je dan!

Datum: Vrijdag 19 april 2024
Tijd: 16:00-19:00 uur
Locatie: De Loods Ridderkerk, P.C. Hooftstraat 4a Ridderkerk
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met De Loods Ridderkerk via:

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 21 juni 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...