Volksdansen in WVC Bolnes

Bent u een liefhebber van dansen en muziek? Heeft u zin om weer gezellig met elkaar te dansen en te bewegen? Dat kan nu via Facet Ridderkerk met de internationale danslessen in het wijkcentrum in Bolnes. De activiteit vindt elke week plaats op maandag van 10.00 – 11.30 uur.

Tijdens de les komen verschillende internationale volksdansen aan bod. U danst gezellig met elkaar. Een vaste danspartner is niet nodig en iedereen kan meedoen, ook wanneer u weinig danservaring heeft. Dansen geeft plezier, ontspanning en iedereen kan het leren. Het wijkcentrum aan de Noordstraat 255a is goed bereikbaar en u kunt dichtbij gratis parkeren. Halverwege de les is er een pauze waarin er met elkaar even uitgerust kan worden onder het genot van een lekker kopje koffie/thee. Jolanda van der Linden geeft al jaren de les en heeft veel ervaring op dansgebied. De kosten zijn omgerekend € 5,00 per keer.

Bent u nieuwsgierig geworden? Meld u dan aan voor enkele gratis proeflessen. Neem contact op met Jesper Lagendijk van Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of kijk op www.facetridderkerk.nl. Ook als u interesse heeft in een andere activiteit zoals yoga, seniorenfit, gym of aangepaste yoga kunt u bij Facet terecht.

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 21 juni 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...