Vervoer nodig? Maak een afspraak met AutoMaatje van Facet Ridderkerk!

Heeft u vervoer nodig naar het ziekenhuis, een hulpverlener, de winkel of een andere afspraak? U kunt een beroep doen op ANWB AutoMaatje. Een vrijwilliger van Facet Ridderkerk neemt deze taak graag op zich. De vrijwilliger haalt u thuis op en brengt u naar uw afspraak.

AutoMaatje vervoert mindervalide inwoners van Ridderkerk van A naar B. Zowel binnen als buiten Ridderkerk en soms ook in het weekend. Heeft u zelf niet de mogelijkheid om ergens te komen, al dan niet tijdelijk, dan kunt u gebruikmaken van ANWB AutoMaatje. Dit is een vervoersservice waarbij vrijwillige chauffeurs met hun eigen auto inwoners van Ridderkerk vervoeren. Er wordt slechts een kleine vergoeding gevraagd van € 0,35 cent per gereden kilometer. Parkeerkosten of andere kosten komen ten laste van de klant.

Wilt u zich aanmelden voor een rit, dan kunt u contact opnemen met Facet Ridderkerk via het telefoonnummer 0180 – 432 350. Een rit dient wel minimaal 2 dagen van te voren aangevraagd te worden.

Wilt u zelf chauffeur worden bij deze dienst die door Facet Ridderkerk wordt uitgevoerd, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met Facet Ridderkerk en vragen naar Jacqueline Revier of u kunt mailen naar .

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 21 juni 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...