Uitreiking prijzen aan winnaars van FIT op alle fronten

Tijdens FIT op alle fronten, de eerste Gezondheidsbeurs in Ridderkerk, konden alle aanwezige deelnemers meedoen aan de loterij en meedingen naar een prijs. Vrijdag 22 maart j.l. vond dit evenement met groot succes plaats in het nieuwe Gemini College. Bij de ingang stond een pot waarin men naam en telefoonnummer kon achterlaten. Na afloop hebben we uit de goed gevulde pot met honderden namen, vier briefjes getrokken. De 4 gelukkige winnaars zijn op de hoogte gesteld en hebben hun prijs opgehaald bij Facet Ridderkerk.

Diverse aanwezige organisaties hadden prijzen ter beschikking gesteld voor de loterij. Afgelopen donderdag mochten we de vier winnaars van FIT op alle fronten in het zonnetje zetten en hun prijs overhandigen. We bedanken Zwembad de Fakkel, Alzheimer Nederland, Bibliotheek AanZet, Coalitie tegen Eenzaamheid Ridderkerk, Apotheker Hans-Theo Kuijvenhoven en Facet Ridderkerk voor het schenken van de leuke prijzen.

Van zowel de organisaties, als de deelnemers en de winnaars kregen we de terugkoppeling dat ze het een veelzijdige, inspirerende en informatieve beurs vonden. Aan alle facetten is gedacht. En daar zijn we trots op. Namens de organisatie zijn we dankbaar naar iedereen die dit evenement tot een succes hebben gemaakt. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar.