Themaworkshop ‘Dwalen tussen verlies en veerkracht!’

 

Onze sociaal werkers ouderen organiseren een themaworkshop in de week van eenzaamheid, op 29 september van 13.30 tot 15.30 uur.

Verder gaan zonder die ander waar we zo mee verbonden zijn. Wat een klus is dat! In je eentje koken en het dan ook nog eens in je eentje opeten. Dat je ongewenst kinderloos was kon je dragen omdat je samen was. Nu je alleen over bent heb je dubbel verdriet.

Verlies van gezondheid en werk, van er toe doen, van nodig zijn. Ook dat is een verlies waar je veel en lang last van kunt hebben. Er zijn heel veel soorten verlies waar je als oudere mee geconfronteerd wordt. Op deze middag willen we hierover met elkaar in gesprek gaan. Samen op zoek naar hoe we het verdriet met veerkracht kunnen dragen. Hoe kunnen we bewegen tussen intens verdriet en momenten van grote vreugde. Met een klein gezelschap gaan we met elkaar ‘Dwalen tussen verlies en veerkracht’. Het wordt een interactieve middag. De workshop wordt verzorgd door Masé Sutterland die sinds 1984 in de gezondheidszorg werkt en gespecialiseerd is als rouwbegeleider en daarnaast docent is.

Aanmelden
De workshop wordt gegeven op donderdag 29 september van 13.30 tot 15.30 uur bij Theater Het Plein Ridderkerk (Van Der Valk). Inloop vanaf 13.00 uur. Deelname is gratis. De workshop gaat door bij voldoende deelname, met een maximum van 15 personen. Graag vooraf aanmelden bij onze receptie aan de Schoutstraat 5 of bellen naar 0180 – 432 350.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Henny de Wilt, sociaal werker ouderen Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of via onze receptie.

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 21 juni 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...