Theatershow ‘Rode loper uit, achterdeur dicht’ voor vrijwilligersorganisaties

Op dinsdag 14 november 2023 worden tijdens de humoristische en interactieve voorstelling “Rode loper uit, achterdeur dicht” de resultaten van het onderzoek onder vrijwilligersorganisaties gepresenteerd.
Werktheater Durven & Doen laat zien hoe je vrijwilligers vindt en bindt op een nieuwe manier. In herkenbare sketches wordt het vrijwilligersbeleid onder de loep genomen. Hoe werf je als bestuur of vrijwilliger coördinator, hoe goed ken je de huidige vrijwilliger? Wat kan er verbeterd worden? En durf je van de geijkte paden af te wijken? Kortom, waar loop je concreet tegenaan en waar wil je heen als organisatie? Hoe zorg je ervoor dat de organisatie (weer) toekomstproof wordt? Thema’s als motivatie, waardering en inzet talenten staan in deze voorstelling centraal.

Presentatie onderzoek
Facet Vrijwilligerssteunpunt wil graag weten hoe de (vrijwilligers)organisaties in Ridderkerk ervoor staan. In september hield zij daarvoor een onderzoek onder de besturen en vrijwilligerscoördinatoren in Ridderkerk. Vragen als hoe staat het met de organisatie, het bestuur, de vrijwilligers en welke knelpunten en kansen zijn er voor de toekomst? En welke behoefte aan ondersteuning, scholing en samenwerking is er? De resultaten van dit onderzoek worden tijdens de voorstelling gepresenteerd.

Na deze zeker inspirerende theatershow praten we graag na onder het genot van een hapje en drankje. De avond is daarmee ook een prima netwerkgelegenheid voor de vrijwilligersorganisaties.

Als jij in een bestuur zit, een vrijwilligers coördinator bent of (in)direct betrokken bent bij vrijwilligersmanagement dan ben je van harte welkom!
Het programma begint om 19:15 uur, inloop met koffie en thee vanaf 18:45 uur.

Reserveren van een plaats kan via de balie van Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat 5, telefoon 0180 – 432 350 of via email . Dit onder vermelding van de organisatie of vrijwilligersplek waar je actief bent. Reserveren kan tot 11 november 2023. De toegang gratis.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Facet Vrijwilligerssteunpunt, Suat Tas, 06 – 340 871 57.

Samen is leuker Ridderkerk

Samen is leuker Ridderkerk

Sluit je gezellig aan bij ‘Samen is leuker Ridderkerk’! Ben je tussen de 27 en 67 jaar en op zoek naar buurtbewoners...

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 17 mei 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...

Digikoffer bijeenkomst

Digikoffer bijeenkomst

Digikoffer bijeenkomst Op dinsdag 21 mei organiseert Facet Ridderkerk een Digikoffer bijeenkomst. De Digikoffer is een...