Taalvrijwilliger worden? Kom dan naar de informatieavond.

Denk je er wel eens over om iemand te helpen met de Nederlandse taal? Het Taalpunt Ridderkerk organiseert m.m.v. Facet Vrijwilligerssteunpunt op woensdag 6 oktober een informatieavond in Theater Het Plein voor iedereen die interesse heeft als taalvrijwilliger. Aanvang 19.30 uur tot 21.00 uur.

Ridderkerkers die beter de Nederlandse taal willen leren zijn heel erg blij als iemand hen daarbij helpt! Het gaat om anderstaligen maar ook om laaggeletterden. Onder de groep vluchtelingen zijn ook veel jonge mensen, voor hen is het extra leuk als een jong iemand hen helpt.

Er zijn diverse mogelijkheden. Ook in de avond of weekend. Flexibel in te plannen naast werk of studie. Je helpt iemand echt op weg en leert er zelf ook wat van! Je kan via verschillende organisaties taalvrijwilliger worden.

Tijdens de avond presenteren deze organisaties zich kort en vertellen taalvrijwilligers hun ervaring. En wij beantwoorden jouw vragen!

De bijeenkomst is georganiseerd in samenwerking met de Bibliotheek AanZet, Gilde, Vluchtelingenwerk en NL Educatie.

Aanmelden via .

Meer informatie via Vrijwilligerssteunpunt via 0180 – 430 440.

Filmmiddag in West

Filmmiddag in West

Filmmiddag in West Vrijdag 1 juli wordt de film Mamma Mia getoond in het Wijkcentrum West. De aanvang is 13.30 uur en...

Creatieve workshops in Rijsoord

Creatieve workshops in Rijsoord

Creatieve workshops in Rijsoord De Cultuur Camping is dé plek waar u samenkomt om verschillende creatieve workshops te...

Senioren Zomerfestijn 2022

Senioren Zomerfestijn 2022

Senioren Zomerfestijn  Facet Ridderkerk organiseert in de zomervakantie vanaf maandag 11 juli 2022 verschillende...

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud Met dank aan Rotary Ridderkerk de Waal hebben ouderen én jongeren op zondag 22 mei mogen...