Taalvrijwilliger worden? Kom dan naar de informatieavond.

Denk je er wel eens over om iemand te helpen met de Nederlandse taal? Het Taalpunt Ridderkerk organiseert m.m.v. Facet Vrijwilligerssteunpunt op woensdag 6 oktober een informatieavond in Theater Het Plein voor iedereen die interesse heeft als taalvrijwilliger. Aanvang 19.30 uur tot 21.00 uur.

Ridderkerkers die beter de Nederlandse taal willen leren zijn heel erg blij als iemand hen daarbij helpt! Het gaat om anderstaligen maar ook om laaggeletterden. Onder de groep vluchtelingen zijn ook veel jonge mensen, voor hen is het extra leuk als een jong iemand hen helpt.

Er zijn diverse mogelijkheden. Ook in de avond of weekend. Flexibel in te plannen naast werk of studie. Je helpt iemand echt op weg en leert er zelf ook wat van! Je kan via verschillende organisaties taalvrijwilliger worden.

Tijdens de avond presenteren deze organisaties zich kort en vertellen taalvrijwilligers hun ervaring. En wij beantwoorden jouw vragen!

De bijeenkomst is georganiseerd in samenwerking met de Bibliotheek AanZet, Gilde, Vluchtelingenwerk en NL Educatie.

Aanmelden via .

Meer informatie via Vrijwilligerssteunpunt via 0180 – 430 440.

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 21 juni 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...