Sportactiviteiten Zomerfestijn

De inschrijvingen voor het Zomerfestijn zijn van start gegaan. Wilt u lekker sportief bezig zijn in de zomer? In de maand juli organiseert Facet Ridderkerk verschillende beweegactiviteiten.

Elke dinsdagochtend van 10:00 – 11:00 uur biedt Christa van Gent sportief wandelen aan in het Oosterpark. Tijdens deze sportieve wandeling wordt er stevig doorgelopen en onderweg worden er verschillende oefeningen gedaan. Er worden krachtoefeningen gedaan maar er wordt ook gewerkt aan de lenigheid en stabiliteit. Alle spieren komen aan bod. De kosten per les zijn € 5,00 per persoon.

Op donderdagochtend 4, 11 en 18 juli van 10:30 – 12:00 uur worden er yoga wandelingen georganiseerd door Mike Hartog. Tijdens de yoga wandelingen zal er aandacht worden besteed aan ademhaling, concentratie, het bewegen van het fysieke lichaam en de prikkelingen van de zintuigen. De kosten per wandeling zijn € 7,50 per persoon.

Elke maandagmiddag van 13:00 – 14:00 uur kunt u deelnemen aan stoelgym in WVC West. De oefeningen zijn met kleine gewichtjes, ballen of op muziek. De kosten per les zijn € 5,00 per persoon.

Tot slot wordt er in samenwerking met Ridderkerk Langer Gezond, op donderdagmiddag 25 juli vanaf 14:00 – 16:30 uur een fietstocht georganiseerd naar Kinderdijk. Deelname bedraagt € 7,50 per persoon.

De beweegactiviteiten zijn onderdeel van het Zomerfestijn programma. Benieuwd naar andere creatieve en lekkere activiteiten of busreisjes? Kijk dan in onze flyer of op de website Zomerfestijn 2024 – Facet Ridderkerk. Aanmelding verloopt via Facet Ridderkerk. De betaling voor de sportactiviteiten kan zowel bij Facet als op locatie.
Wilt u meer informatie of heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of per mail .

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren in WVC West op vrijdag 2 augustus 2024! Iedere eerste vrijdag van de maand wordt een speciale...

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk op zaterdag 27 juli van 9:30 – 12:00 uur vindt het Repair Café Ridderkerk plaats. Heeft u...

Mantelzorg gaat altijd door

Mantelzorg gaat altijd door

“Mantelzorg gaat altijd door” Facet Mantelzorg vraagt deze zomer speciale aandacht voor mantelzorgers die nadeel...

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken Kom en doe mee met onze muzikale seniorengroep! Heb je altijd al van muziek gehouden en speel je...

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop Zentangle is een kunstvorm waarbij een klein kunstwerk ontstaat door kleine, herhalende...