[mecdivi_MECShortcodes _builder_version=”4.4.2″ background_color=”#0f86bd” _i=”1″ _address=”1.0.0.1″ /]

Fietsen

Vanaf woensdag 6 april start het nieuwe fietsseizoen van de Senioren Fietsclub Ridderkerk. Na 2 jaren met beperkende maatregelen, kunnen we nu weer voluit van start.
De fietsclub biedt fietsliefhebbers de mogelijkheid om gezamenlijk leuke tochten te maken. We fietsen iedere woensdagmiddag. De afstanden variëren tussen de 25 en 45 kilometer. Samen genieten we van alle mooie fietsgebieden in de omgeving zoals de Hoeksche waard, Albrandswaard en de Dordtse Biesbosch. De gemiddelde snelheid bedraagt ca 15 km/uur. Fietsplezier en genieten van de omgeving staat voorop, het is geen wedstrijd.

Vanaf mei wordt er elke eerste woensdag van de maand een dagtocht georganiseerd van ongeveer 70 km. Op deze dagen is het vertrek om 9.30 uur.
Omdat we als groep fietsen, hanteren we een maximum aantal deelnemers. Als het maximum aantal is bereikt wordt er met een wachtlijst gewerkt. Wilt u ook een keertje meefietsen? Neem dan vooraf contact op met Janco Onnink via .

Waar en wanneer

Woensdag van 13.15 – 17.00 uur (inschrijven vanaf 12.45 uur)
Vertrek vanaf Oosterparkweg 5 (Clubgebouw van The Holeridders)

Tarieven

Woensdag € 3,50 per keer
Dagtocht € 8,50 per keer

Periode

April t/m september 2022

Start fietsseizoen: 6 April 2022 (in het clubgebouw van de Holeridders)

De fietsclub werkt met een strippenkaart, je betaalt per keer dat je meefietst.

Jesper Lagendijk

Wilt u meer informatie, aanmelden of vrijblijvend een persoonlijk gesprek? Neem contact op met onze trajectbegeleider Jesper.

Mail Jesper