Geen evenementen gevonden!

Seniorensport

Geïnteresseerd in sporten en bewegen met andere 60-plussers? Facet Ridderkerk organiseert onder leiding van gediplomeerde sportinstructeurs diverse sport- en beweegactiviteiten. U hoeft niet altijd een goede conditie te hebben, want bij deze activiteiten staan ontspanning, plezier en sociale contacten centraal.

Fietsen

Vanaf 2 juni 2021 gaat een groep elke woensdagmiddag lekker een stuk fietsen. Samen genieten zij van alle mooie fietsgebieden in de omgeving zoals de Hoeksche waard, Albrandswaard en de Dordtse Biesbosch. De fietsclub bestaat al ruim 30 jaar, na een pauze in 2020 zijn we blij dat we weer kunnen starten.

Gymnastiek

Wilt u lekker in beweging blijven door middel van verschillende gymnastische oefeningen? Dat kan op diverse locaties in Ridderkerk. Er zijn verschillende groepen speciaal voor 60-plussers.

Internationale dans

De lessen Internationale dans zijn geschikt voor iedereen! Liefhebbers van dansen en muziek hebben bij Internationale dans de kans om allerlei volksdansen te leren. Dansen geeft plezier, ontspanning en iedereen kan het leren.

Sport en spel

Zin in een gezellige en gevarieerde middag vol sport en spel? Kom dan een keer kijken bij deze activiteit. Sporten als badminton en volleybal worden wekelijks gespeeld. Ook wordt gewerkt aan de conditie en kracht.

Tennis

In samenwerking met Tennis Vereniging Reyerpark (TVR) organiseren we recreatie-tennis voor 60-plussers. Plezier in het spel en het op peil houden van de conditie staan centraal.

Yoga

Yoga is wereldwijd heel populair. Iedereen kan het doen en de meeste oefeningen zijn vrij eenvoudig te leren en uit te voeren. Yoga leert ons om lichaam en geest met elkaar in balans te brengen.

Fittest

De Fittest wordt één keer per twee jaar georganiseerd om te meten hoe het met de gezondheid van de Ridderkerkse burgers tussen de 65 en 75 jaar is. Daarnaast is het een mooie gelegenheid voor de deelnemers om kennis te maken met het bestaande beweegaanbod.

Jesper Lagendijk

Wilt u meer informatie, aanmelden of vrijblijvend een persoonlijk gesprek? Neem contact op met onze trajectbegeleider Jesper.

Mail Jesper

Digitale beweeglessen

Zolang de coronamaatregelen geen fysieke beweeglessen toestaan, bieden wij op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag digitale beweeglessen aan die u live kunt volgen. Doet u mee? Bekijk ons aanbod op deze pagina.

Buitenlessen

Zolang de coronamaatregelen geen fysieke beweeglessen toestaan in de wijkcentra en sporthallen, bieden wij op dinsdag t/m vrijdag verschillende buitenlessen aan. Doet u mee? Bekijk ons aanbod op deze pagina.

Bekijk de Beweegposter

Klik op het plaatje en download de poster.