Vakantie-activiteiten

In de schoolvakanties organiseren de sportconsulenten, combinatiefunctionarissen en de jongerenwerkers van Facet Ridderkerk, vaak samen met partners, vakantie-activiteiten voor kinderen, tieners en jongeren uit Ridderkerk. Doe mee met één of meerdere sportieve, recreatieve of culturele activiteiten!

Summer Events

In de zomervakantie – van maandag 19 juli t/m vrijdag 13 augustus 2021 – organiseren wij weer leuke sportieve, recreatieve en culturele activiteiten voor kinderen, tieners en jongeren in Ridderkerk. Doe je mee? Bekijk het programma en schrijf je in via de website!

Meer informatie

Voor meer informatie kan iedereen contact opnemen met Brendon Tholenaars via of via 0180 – 432 350.

Inschrijven kan via onderstaand inschrijfformulier.

De activiteiten met een puzzelstukje worden aangeboden in een rustige omgeving, in kleine groepjes en met minimaal twee begeleiders.

Brendon Tholenaars

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze sportconsulent Brendon!

Mail Brendon