Vakantie-activiteiten

In de schoolvakanties organiseren de sportconsulenten, combinatiefunctionarissen en de jongerenwerkers van Facet Ridderkerk, vaak samen met partners, vakantie-activiteiten voor kinderen, tieners en jongeren uit Ridderkerk. Doe mee met één of meerdere sportieve, recreatieve of culturele activiteiten!

Meer informatie

Voor meer informatie kan iedereen contact opnemen met Brendon Tholenaars via of via 0180 – 432 350.

Inschrijven

Inschrijven kan via het inschrijfformulier of via . Vermeld hierbij alle benodigde gegevens.

De activiteiten met een puzzelstukje worden aangeboden in een rustige omgeving, in kleine groepjes en met minimaal twee begeleiders.

Brendon Tholenaars

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze sportconsulent Brendon!

Mail Brendon

Lettertype formaat aanpassen