20 mei 2024

Tennis

Ridderkerk
Geen evenementen gevonden!

Powervrouwen

Helaas komt vandaag de dag bedreiging, intimidatie, agressie en (seksueel) geweld steeds vaker voor. Meer en meer vrouwen krijgen hier mee te maken. Uit onderzoek blijkt dat bijna de helft van de Nederlandse vrouwen slachtoffer is geweest van lichamelijk of seksueel geweld. Voorkom dat jij slachtoffer wordt!

Met de cursus Powervrouwen leer jij jezelf in 6 lessen van 1,5 uur te verdedigen met effectieve zelfverdedigingstechnieken tegen diverse vormen van agressie en geweld. Je leert wat je moet doen als iemand je vastpakt of probeert te verwurgen. Ook leer je om een situatie te de–escaleren met verbale en non-verbale communicatietechnieken en adequaat te reageren op stressvolle situaties.

Leeftijd

De cursus is voor alle vrouwen vanaf 18 jaar. 

{

Deze training heeft mij kracht gegeven en weerbaarder gemaakt. Ook heb ik meer zelfvertrouwen en ben ik niet meer bang op straat.

Waar en wanneer

De trainingen worden in een veilige omgeving gegeven door een ervaren lesgever op woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur in De Loods, P.C. Hooftstraat 4a. Er is ook een vrouwelijke professional aanwezig voor ondersteuning.

Kosten

De kosten van deelname aan de cursus bedragen totaal € 30,00 voor 6 lessen.

Startdatum

Woensdag 16 september t/m 28 oktober (onder voorbehoud). In de herfstvakantie (21 oktober) is er geen les. Let op: Deze cursus is VOL! 

{

De cursus was boven verwachting, super goed! De trainers zijn een goed duo samen.

Gertjan Kroon

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze sportconsulent Gertjan!

Mail Gertjan