Geen evenementen gevonden!

Buurtsport

Ben jij tussen de 2 en 12 jaar en wil jij op een laagdrempelige manier kennis maken met sport- en beweegactiviteiten? En vind je het leuk om te sporten met leeftijdsgenootjes? Doe mee aan Buurtsport in de tijdelijke Drievliet-hal aan de P.C. Hooftstraat 2 (achter De Loods).

Iedere woensdag:

Buurtsport Drievliet van 14.00 tot 16.00 uur

Heb jij geen zin om mee te doen met de sport van de maand? Dan kun je je vrij bewegen in een ander gedeelte van de zaal waar verschillende materialen staan opgesteld. Er is voor iedereen iets te doen!

Meer bewegen

Met deze activiteit wil Facet Ridderkerk in de eerste plaats kinderen en tieners aan het sporten en bewegen krijgen. Hierbij maakt het niet uit vanuit welke hoek en door welke aanbieder sport aangeboden wordt. Wel is het belangrijk dat de omstandigheden voor het sporten en bewegen veilig en georganiseerd zijn. Buurtsport werkt aan het laagdrempelig maken van het sportaanbod en wil de doelgroep zoveel mogelijk kennis laten maken met verschillende sport- en beweegactiviteiten. Indien mogelijk wordt aansluiting gezocht bij de georganiseerde sport.

Edward de Groot

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze combinatiefunctionaris Edward!

Mail Edward