Geen evenementen gevonden!

Buurtsport

Ben jij tussen de 2 en 12 jaar en wil jij op een laagdrempelige manier kennis maken met sport- en beweegactiviteiten? En vind je het leuk om te sporten met leeftijdsgenootjes? Doe mee aan Buurtsport in Drievliet (Sporthal Drievliet, Vlietplein 137/138).

Iedere woensdag:

Buurtsport Drievliet (2 tot 12 jaar): 14.00 tot 16.00 uur

Let op:

Vanwege de maatregelen vanuit de Rijksoverheid en de Veiligheidsregio Rijnmond is de activiteit van september t/m december uitsluitend bedoeld voor kinderen van 6 – 12 jaar. Ouders kunnen helaas niet mee komen naar de activiteit.

Inschrijven

Inschrijven voor de activiteit is verplicht. Er is plek voor maximaal 30 kinderen. Je kunt je aanmelden voor een tijdsblok van 14.15 tot 15.00 uur of 15.15 tot 16.00 uur. Inschrijven kan bij Edward de Groot via . Vermeld bij inschrijven de naam van het kind en het telefoonnummer van de te bereiken ouder. Als je je niet hebt ingeschreven, kun je helaas niet meedoen.

Verschillende sporten

Tijdens Buurtsport in Drievliet staat er iedere maand een andere sport centraal.

Heb jij geen zin om mee te doen met de sport van de maand? Dan kun je je vrij bewegen in een ander gedeelte van de zaal waar verschillende materialen staan opgesteld. Er is voor iedereen iets te doen!

Meer bewegen

Met deze activiteit wil Facet Ridderkerk in de eerste plaats kinderen en tieners aan het sporten en bewegen krijgen. Hierbij maakt het niet uit vanuit welke hoek en door welke aanbieder sport aangeboden wordt. Wel is het belangrijk dat de omstandigheden voor het sporten en bewegen veilig en georganiseerd zijn. Buurtsport werkt aan het laagdrempelig maken van het sportaanbod en wil de doelgroep zoveel mogelijk kennis laten maken met verschillende sport- en beweegactiviteiten. Indien mogelijk wordt aansluiting gezocht bij de georganiseerde sport.

Edward de Groot

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze combinatiefunctionaris Edward!

Mail Edward

Lettertype formaat aanpassen
Contrast