Klussenservice

Heeft u een nieuwe kast gekocht, maar heeft u geen idee hoe u deze in elkaar moet zetten? Of is het tijd om de heg te snoeien? Wanneer het tuinonderhoud of de klusjes in huis u teveel worden, kunt u een beroep doen op de Klussenservice van Facet Ridderkerk en Wooncompas. Welke klussen u kunt aanvragen, leest u hier. Let op: de klus mag niet langer dan 3 uur duren en zijn er enkel voor 65-plussers die het zelf niet meer kunnen uitvoeren en hier geen sociaal netwerk voor hebben. De kosten voor de klussenservice bedragen € 10,00 per uur.

Vragen over uw computer, telefoon of tablet?

Iedereen die zekerder wil worden met de computer of vragen heeft op het gebied van computers, laptops, iPad/tablet en smartphones, maar geen groepslessen wil volgen, kan les aan huis krijgen. Neem contact met ons op en wij plannen een datum en tijd in. Een vrijwilliger komt bij u langs en beantwoordt uw vragen. De kosten bedragen € 10,00.

Ook doen wij nog kleine reparaties aan computers en printers. Neem voor meer informatie over de klussendienst contact met ons op via onderstaande link.