Seniorenpodcast over zingeving

Op vrijdag 24 september van 12.00 tot 13.00 wordt een seniorenpodcast over ‘Zingeving’ uitgezonden via Radio Ridderkerk in het extra programma Seniorentijd-Extra. Ouderenadviseurs Frances Kroeze en Henny de Wilt van Facet Ridderkerk gaan in deze aflevering in gesprek met Piet de Vries, theoloog en adviseur bij het interkerkelijk diaconaal beraad, over zingeving en eenzaamheid.

Beluisteren via website

De podcast is vanaf maandag 27 september ook te beluisteren via de website van Facet Ridderkerk. Op vrijdag 1 oktober wordt de tweede seniorenpodcast over zingeving uitgezonden door Radio Ridderkerk. Deze podcast is vanaf maandag 4 oktober terug te luisteren via onze website.

Uitzending op televisie

De podcasts worden ook uitgezonden bij TV Ridderkerk. De eerste podcastfilm wordt uitgezonden vanaf vrijdag 24 september tot en met donderdag 30 september dagelijks om 10.00 uur, 12.00 uur, 15.00 uur en 21.00 uur, behalve op zondag, dan wordt er uitgezonden om 12.00 uur, 15.00 uur en 21.00 uur. De tweede podcastfilm volgt in de week erop. Bekijk www.rtvridderkerk.nl voor meer informatie.

Voor meer informatie of het achterlaten van een reactie kan iedereen contact opnemen met Frances Kroeze via of Henny de Wilt via of 0180 – 432 350.

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren in WVC West op vrijdag 2 augustus 2024! Iedere eerste vrijdag van de maand wordt een speciale...

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk op zaterdag 27 juli van 9:30 – 12:00 uur vindt het Repair Café Ridderkerk plaats. Heeft u...

Mantelzorg gaat altijd door

Mantelzorg gaat altijd door

“Mantelzorg gaat altijd door” Facet Mantelzorg vraagt deze zomer speciale aandacht voor mantelzorgers die nadeel...

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken Kom en doe mee met onze muzikale seniorengroep! Heb je altijd al van muziek gehouden en speel je...

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop Zentangle is een kunstvorm waarbij een klein kunstwerk ontstaat door kleine, herhalende...