Seniorenpodcast over zingeving

Op vrijdag 24 september van 12.00 tot 13.00 wordt een seniorenpodcast over ‘Zingeving’ uitgezonden via Radio Ridderkerk in het extra programma Seniorentijd-Extra. Ouderenadviseurs Frances Kroeze en Henny de Wilt van Facet Ridderkerk gaan in deze aflevering in gesprek met Piet de Vries, theoloog en adviseur bij het interkerkelijk diaconaal beraad, over zingeving en eenzaamheid.

Beluisteren via website

De podcast is vanaf maandag 27 september ook te beluisteren via de website van Facet Ridderkerk. Op vrijdag 1 oktober wordt de tweede seniorenpodcast over zingeving uitgezonden door Radio Ridderkerk. Deze podcast is vanaf maandag 4 oktober terug te luisteren via onze website.

Uitzending op televisie

De podcasts worden ook uitgezonden bij TV Ridderkerk. De eerste podcastfilm wordt uitgezonden vanaf vrijdag 24 september tot en met donderdag 30 september dagelijks om 10.00 uur, 12.00 uur, 15.00 uur en 21.00 uur, behalve op zondag, dan wordt er uitgezonden om 12.00 uur, 15.00 uur en 21.00 uur. De tweede podcastfilm volgt in de week erop. Bekijk www.rtvridderkerk.nl voor meer informatie.

Voor meer informatie of het achterlaten van een reactie kan iedereen contact opnemen met Frances Kroeze via of Henny de Wilt via of 0180 – 432 350.

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud Met dank aan Rotary Ridderkerk de Waal hebben ouderen én jongeren op zondag 26 juni mogen...

Filmmiddag in West

Filmmiddag in West

Filmmiddag in West Vrijdag 1 juli wordt de film Mamma Mia getoond in het Wijkcentrum West. De aanvang is 13.30 uur en...

Creatieve workshops in Rijsoord

Creatieve workshops in Rijsoord

Creatieve workshops in Rijsoord De Cultuur Camping is dé plek waar u samenkomt om verschillende creatieve workshops te...

Senioren Zomerfestijn 2022

Senioren Zomerfestijn 2022

Senioren Zomerfestijn  Facet Ridderkerk organiseert in de zomervakantie vanaf maandag 11 juli 2022 verschillende...

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud Met dank aan Rotary Ridderkerk de Waal hebben ouderen én jongeren op zondag 22 mei mogen...