Samen is leuker!

De sociaal makelaars van Facet Ridderkerk horen steeds vaker van bewoners dat zij op zoek zijn naar gezelschap van een vriend(in) en ondersteunen hen bij het vinden van een match. Daarom delen zij de oproep van een spontane man van 43 jaar en een gezellige vrouw met humor van 32 jaar die op zoek zijn naar vaste vriendschappen. Mocht er na de kennismaking een vervolg plaatsvinden, dan wordt dat gevierd met een lekkere attentie.

De 43-jarige man wil graag een vaste vriendschap opbouwen met een persoon in de leeftijd van 35 tot 50 jaar. De hondenliefhebber heeft graag contact met iemand die de liefde voor dieren deelt, empatisch is en bij voorkeur een vrijgezel. De culturele achtergrond, religie en gender maken niet uit. Naast wandelen met honden heeft hij een passie voor koken. “Mijn leven is eenzaam en behalve de honden heb ik nagenoeg geen maatje om samen wat gezelligs mee te ondernemen. Eenvoudige activiteiten zijn voldoende, als het maar gezellig is. Een klik hebben met elkaar is voor mij het belangrijkst.”

De 32-jarige vrouw is op zoek naar een leuke vriendschap, bij voorkeur een vrouw in de leeftijd van 25 tot 45 jaar. Zij sport regelmatig, wandelt graag, vindt het leuk om te shoppen in Ridderkerk of andere plaatsen en gaat er graag op uit naar bijvoorbeeld de dierentuin, een attractiepark of een zwembad. “Ik zou het gezellig vinden om dit samen met iemand te gaan doen en te kletsen over wat ons bezig houdt. Ik ben regelmatig met mijn familie, maar ik zou het ook erg leuk vinden om een vriendschap met iemand op te bouwen die het ook leuk vindt om erop uit te gaan samen en gewoon een gezellig praatje wil maken onder het genot van een lekker hapje eten in bijvoorbeeld een restaurant.”

Ben jij ook op zoek naar vriendschap en is je interesse gewekt? Meld je dan aan via of app Eveline Freling 06 – 52 61 62 30 en geef aan wie je graag wil ontmoeten. Je kunt ook iemand die je kent en die deze gevoelens heeft aanmelden. Laat deze persoon weten dat je de aanmelding hebt gedaan. Aanmelden kan ook via het Signaalpunt Eenzaamheid Ridderkerk via www.signaalpunteenzaamheidridderkerk.nl.

Wil je op de hoogte blijven van activiteiten of nieuwtjes van de sociaal makelaars, bekijk dan Facebook.com/SociaalMakelaarsFacet.

Breimiddag in Wijkcentrum West

Breimiddag in Wijkcentrum West

Breimiddag in Wijkcentrum West Op vrijdag 8 maart is er een breimiddag in Wijkcentrum West, Boksdoornstraat 80 van...

Ladies Night in De Loods

Ladies Night in De Loods

Ladies Night in De Loods Op zaterdag 9 maart organiseert De Loods een Ladies Night in het kader van Nationale...