Samen is leuker Ridderkerk!

De eerste bijeenkomst ‘Samen is leuker Ridderkerk’ was een geslaagde bijeenkomst. Maar liefst 17 inwoners in de leeftijd van 30 tot 69 jaar kwamen naar De Huiskamer van Ridderkerk om nieuwe mensen te ontmoeten en om de sfeer te proeven. Door middel van een spel hebben we elkaar beter leren kennen.
Wat houdt Samen is leuker Ridderkerk in? Ons doel is om mensen met elkaar in verbinding te brengen. De groep is heel divers. De een woont net in Ridderkerk, een ander is hier geboren en getogen, maar heeft een klein netwerk in Ridderkerk. De een is alleenstaand, een ander getrouwd, maar één ding heeft iedereen gemeen. Allemaal willen ze graag activiteiten ondernemen met andere inwoners. Want samen is leuker dan alleen.

Na deze bijeenkomst is iedereen die interesse heeft om in de toekomst gezamenlijk activiteiten te ondernemen, toegevoegd aan de Whatsapp-groep Samen is leuker Ridderkerk. In deze groep kunnen de deelnemers een oproep doen om iets te ondernemen. Voor de een is dat fietsen of wandelen, voor een ander naar de bioscoop gaan of een high tea houden, weer een ander wil gewoon creatief zijn of samen gamen. Alles kan gevraagd worden. En wie zin heeft om met elkaar of in groepjes mee te gaan die reageert daar op. Kosten zijn voor eigen rekening.

De Sociaal Makelaars zullen een aantal keer per jaar een gezamenlijke laagdrempelige bijeenkomst organiseren om als hele groep bij elkaar te komen. De rest spreken de deelnemers onderling af. De groep is heel divers in leeftijd, interesses en achtergrond, dus de kans dat er iemand of een activiteit bij zit die aansluit op jouw wensen is groot. En er zitten geen verplichtingen aan.

Was je er niet bij tijdens deze eerste bijeenkomst, maar heb je ook behoefte om leuke activiteiten te ondernemen met mensen uit Ridderkerk en wil je toegevoegd worden aan de Whatsapp-groep? Stuur dan een mail naar of stuur een Whatsapp berichtje naar Yolanda Hekkert via 06-28347606.

Van harte welkom!

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren in WVC West op vrijdag 2 augustus 2024! Iedere eerste vrijdag van de maand wordt een speciale...

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk op zaterdag 27 juli van 9:30 – 12:00 uur vindt het Repair Café Ridderkerk plaats. Heeft u...

Mantelzorg gaat altijd door

Mantelzorg gaat altijd door

“Mantelzorg gaat altijd door” Facet Mantelzorg vraagt deze zomer speciale aandacht voor mantelzorgers die nadeel...

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken Kom en doe mee met onze muzikale seniorengroep! Heb je altijd al van muziek gehouden en speel je...

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop Zentangle is een kunstvorm waarbij een klein kunstwerk ontstaat door kleine, herhalende...