Rouw, verlies en hoe dan verder

Er zijn nog enkele plaatsen vrij!!

Maandagmiddag 9 oktober 2023 starten Facet Ridderkerk en Facet Mantelzorg met een sessie van 8 bijeenkomsten voor mensen die iemand verloren zijn.

Heeft u iemand verloren door overlijden en heeft u behoefte aan ondersteuning en gesprekken? Het kan erg helpend zijn als u met anderen die hetzelfde hebben meegemaakt hierover in gesprek komt.
Dat verlies kan nog maar een paar maanden terug zijn geweest, maar kan ook al wat langer geleden zijn. Tijdens de bijeenkomsten krijgt u zicht op uw eigen rouwproces en handreikingen hoe nu verder te gaan. In de groep komen thema’s aan bod zoals: omgaan met verdriet, eenzaamheid en onmacht, wat zijn valkuilen en overlevingsstrategieën.
Vanzelfsprekend is er ook ruimschoots gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, uw vragen te bespreken, elkaar beter te leren kennen en samen te zoeken naar oplossingen.

Aan het eind heeft u nieuwe inzichten en vaardigheden ontdekt, voor het omgaan met het verlies in uw leven.
De groep wordt begeleid door Masé Sutterland, coach Omgaan met verlies en verlangen. http://www.hartseer.nl/
Data, maandagmiddag
9, 16, 23 en 30 oktober
6, 13, 20 en 27 november
Tijd cursus: 14.00 uur tot 16.00 uur. Inloop vanaf 13.30 uur
Locatie: Wijkcentrum West, Boksdoornstraat 80, 2982 BD, Ridderkerk

Aanmelden en kosten
Via of aan de receptie Facet Ridderkerk, Schoutstraat 5.

Overige informatie
Eigen bijdrage: € 27,50 voor 8 bijeenkomsten. Na aanmelding nemen wij contact met u op.
Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Angelique Bloemberg Mantelzorgconsulent of met Sandra van Marion of Henny de Wilt Sociaal Werker Ouderen via 0180-432350.

Maximaal 10-12 deelnemers

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 21 juni 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...