Rondvaart door natuurgebied de Biesbosch

Facet Ridderkerk organiseert in het kader van het Winterfestijn in de maand januari een rondvaart door de Biesbosch.
Op dinsdag 23 januari kunt u genieten van een rondvaart langs de Biesbosch. U wordt hartelijk ontvangen bij restaurant de Leeuw met een heerlijke winterse maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep, daarna een stamppot met keuze uit boerenkool of zuurkool, worst en spek erbij en als afsluiting een heerlijk ijsje.

Nadat uw maag is gevuld, rijdt u met de bus via een leuke route naar Drimmelen. Daar stapt u aan boord van één van de luxe schepen van Rederij Zilvermeeuw voor een rondvaart door het prachtige natuurgebied van de Biesbosch. De kosten zijn €44,- per persoon.

Bij alle busreizen zijn er verschillende opstapplaatsen namelijk de Reyerheem, Facet Ridderkerk, Wijkcentrum West, Slikkerveer en Bolnes. Inschrijven kan bij de balie van Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat 5. Betaling is mogelijk met pin of contant.

De busreizen en alle andere activiteiten staan op de flyer die ligt in de wijkcentra of is af te halen bij Facet. Ook staat alle informatie op onze website. Wilt u meer informatie of heeft u vragen dan kunt u contact opnemen via 0180 – 432 350 of per mail .

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk Zaterdag 25 mei van 9:30 – 12:00 uur is het Repair Café Ridderkerk weer geopend. Heeft u...