Neem contact op met leefstijlcoach Cathy van Es
via 0180 – 432 350.

Mail Cathy

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Laat uw e-mailadres achter:

Ridderkerk langer gezond

‘Ridderkerk langer gezond’: dat is het thema en de naam van het nieuw gelanceerde leefstijlprogramma voor mensen in de leeftijdscategorie van 65 tot en met 75 jaar. Met dit programma investeert Facet in preventieve arrangementen om senioren zo lang mogelijk gezond en vitaal thuis te laten wonen. Het leefstijlprogramma bestaat uit vijf thema’s; bewegen, voeding, veiligheid in en om het huis, stress en slaap en start met spreekuren en voorlichtingsbijeenkomsten.

Ridderkerk langer gezond wordt gecoördineerd door Cathy van Es en Jesper Lagendijk van Facet Ridderkerk.

Spreekuur

Juist in deze tijd van het coronavirus is een gezonde leefstijl en goed voor uzelf zorgen belangrijk. Facet Ridderkerk kan u daarbij helpen. Wilt u gezonder gaan eten, maar weet u niet hoe? Zijn supplementen iets voor u? Hoeveel beweging is voldoende op een dag? Hoe kunt u uw nachtrust verbeteren? Hoe kunt u stoppen met piekeren? Zijn er aanpassingen nodig in uw woning om langer veilig en zelfstandig thuis te blijven wonen? Leefstijlcoach Cathy van Es geeft u antwoord op al uw vragen met betrekking tot een gezonde leefstijl.

Waar en wanneer?

Vanwege de coronamaatregelen gaat het spreekuur van de leefstijlcoach niet door. Zodra het mogelijk is, bieden wij wekelijks spreekuren aan op donderdag van 13.30 tot 16.00 uur op het kantoor aan de Schoutstraat 5. Deelname aan de spreekuren is gratis.

Aanmelden of meer informatie

Aanmelden voor het spreekuur is verplicht en kan telefonisch via 0180 – 432 350 of per e-mail via:

Voorlichtingsbijeenkomsten

Facet Ridderkerk biedt naast spreekuren ook voorlichtingsbijeenkomsten aan over de thema’s bewegen, voeding, veiligheid in en om het huis, stress en slaap.

Waar en wanneer?

De voorlichtingsbijeenkomsten van oktober zijn geannuleerd vanwege de coronamaatregelen. Zodra er een voorlichtingsbijeenkomst mogelijk is, maken wij het bekend via deze pagina.