Neem contact op met leefstijlcoach Cathy van Es
via 0180 – 432 350.

Mail Cathy

Gratis 'Ridderkerk Langer Gezond' Magazine

Het magazine is te vinden op verschillende plekken in Ridderkerk om mee te nemen.

DIY: Kussentje breien

Knutselen is leuk en geeft ontspanning!  Met de stapsgewijze uitleg van oudtante Alie kunt u gemakkelijk zelf aan de slag. Klik op de afbeelding om het stappenplan te downloaden.

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld u nu aan voor de Ridderkerk Langer Gezond nieuwsbrief.

Ridderkerk Langer Gezond

‘Ridderkerk Langer Gezond’: dat is het thema en de naam van het gelanceerde leefstijlprogramma voor 65-plussers. Met dit programma investeert Facet in preventieve arrangementen om senioren zo lang mogelijk gezond en vitaal thuis te laten wonen. Het leefstijlprogramma bestaat uit vijf thema’s; bewegen, voeding, veiligheid in en om het huis, stress en slaap.

Ridderkerk Langer Gezond wordt gecoördineerd door Cathy van Es en Jesper Lagendijk van Facet Ridderkerk.

Ridderkerk Langer Gezond Magazine

Het ‘Ridderkerk Langer Gezond’ Magazine is er! Centraal in dit kleurrijke blad staan vijf thema’s: voeding, beweging, slaap, stress en veiligheid.

In het magazine spreken verschillende Ridderkerkers over een gezonde leefstijl. Vijf thema’s komen hierbij aan bod; wijkagent Ricky Molly geeft u bijvoorbeeld tips om u veilig te voelen in en om uw eigen woning, slaaptherapeut Aadje Faassen van Fysiotherapie Ridderkerk vertelt u meer over het belang van een goede nachtrust en we spreken Jan Jansen over zijn initiatief Walking Footbal in Ridderkerk. Het magazine staat vol nuttige tips en persoonlijke, inspirerende verhalen.

Gratis op te halen

Het magazine is op te halen op het kantoor van Facet aan de Schoutstraat 5, wanneer het kantoor geopend is, en is te vinden op verschillende plekken in Ridderkerk, zoals het gemeentehuis, wijkcentra en de Bibliotheek.

Vraag het magazine aan

Het magazine aanvragen en meteen op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Ridderkerk Langer Gezond? Laat uw gegevens achter. Klik op onderstaande knop.

Vraag het magazine aan

In de media

Leefstijlcoach Cathy en haar collega Jesper vertellen in BAR TV meer over Ridderkerk Langer Gezond.

Spreekuur

Juist in deze tijd van het coronavirus is een gezonde leefstijl en goed voor uzelf zorgen belangrijk. Facet Ridderkerk kan u daarbij helpen. Wilt u gezonder gaan eten, maar weet u niet hoe? Zijn supplementen iets voor u? Hoeveel beweging is voldoende op een dag? Hoe kunt u uw nachtrust verbeteren? Hoe kunt u stoppen met piekeren? Zijn er aanpassingen nodig in uw woning om langer veilig en zelfstandig thuis te blijven wonen? Leefstijlcoach Cathy van Es geeft u antwoord op al uw vragen met betrekking tot een gezonde leefstijl.

Telefonisch of digitaal

Deelname aan het spreekuur is gratis. Vanwege de lockdown bieden wij alleen telefonisch en digitaal spreekuur aan. Een afspraak maken kan via 0180 – 432 350 of per e-mail via of klik op onderstaande knop:

Voorlichtingsbijeenkomsten

Facet Ridderkerk biedt naast spreekuren ook voorlichtingsbijeenkomsten aan over de thema’s bewegen, voeding, veiligheid in en om het huis, stress en slaap.

Waar en wanneer?

De voorlichtingsbijeenkomsten zijn geannuleerd vanwege de coronamaatregelen. Zodra er een voorlichtingsbijeenkomst mogelijk is, maken wij het bekend via deze pagina.