21 februari 2024

Ridderkerk City Run

Zondag 29 september 2024 vindt de 2e editie van de Ridderkerk City Run plaats.
Het Koningsplein vormt het hart van de run met start, finish, gezellige muziek en omliggende horecagelegenheden.

De Ridderkerk City Run kent drie afstanden. Voor de jongsten is er de KidsRun (1,5km). Houd je van niet te lange afstanden of ben je net begonnen, dan is de 5 kilometer een mooie afstand. Houd je van iets meer duurvorm, dan past de 10 kilometer misschien beter.

Hoewel meedoen en in beweging komen belangrijker is dan winnen, worden de snelste drie vrouwen en mannen op de 5 en 10 kilometer in het zonnetje gezet! Voor alle deelnemers ligt er een duurzame medaille klaar na de finish!

De startnummers worden voorzien van een tag/chip, zodat automatisch de tijd wordt geregistreerd.

13.00 uur   Opening terrein

13.50 uur   Warming-up KidsRun

14.00 uur   Start KidsRun

14.20 uur   Warming-up 5K

14.30 uur   Start 5K

15.20 uur   Warming-up 10K

15.30 uur   Start 10K

15.35 uur   Prijsuitreiking 5K

16.45 uur   Prijsuitreiking 10K

17.30 uur   Einde evenement

Onder voorbehoud

Parcoursen

Klik op de kaart voor meer info.

KidsRun

5 Kilometer

10 Kilometer

Inschrijfgelden

KidsRun (4 t/m 12 jaar)

€  5,00
    €  6,00

Netflex 5 Kilometer

Van der Valk 10 Kilometer

BusinessRun

team bestaande uit 3 tot 5 deelnemers
€ 150,00 exclusief btw

BusinessRun

Steeds meer bedrijven en organisaties willen een bijdrage leveren aan het welzijn van hun medewerkers. Kom samen met jouw collega’s in beweging en doe mee aan de BusinessRun. Je kunt met jouw bedrijf deelnemen met één of meerdere teams. Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 deelnemers. De snelste drie tijden tellen mee voor het teamklassement.

Voordelen van bedrijfsdeelname:

• Digitale teamfoto
  • Logo op website
  • Logo zichtbaar bij start/finish
  • Startnummers worden opgestuurd
  • Deelname in bedrijvenklassement

De kosten per team bedragen €150 exclusief btw.

Wordt jouw bedrijf het ‘best lopende’ bedrijf van Ridderkerk?

Uniek Runningshirt

Het is niet meer mogelijk om het unieke limited edition Ridderkerk City Run-shirt mee te bestellen bij je inschrijving.
Wel worden er op de dag van de run zelf nog shirts verkocht. De kosten bedragen €17,50.

Diversen
  • Op of rondom het Koningsplein zijn voldoende parkeerplaatsen en mogelijkheden voor het plaatsen van de fietsen.
  • Op of aan het Koningsplein is gelegenheid om je om te kleden (geen douches).
  • Op het Koningsplein zal een bewaakte garderobe worden ingericht. Neem geen waardevolle spullen mee en het afgeven van jouw spullen is voor eigen risico.
  • Op het Koningsplein zullen extra toiletten worden geplaatst.
  • Als je je inschrijft voor de Ridderkerk City Run, betekent het dat je de algemene voorwaarden hebt geaccepteerd. Algemene voorwaarden zijn opgenomen in een apart document.
  • De startnummers kunnen vanaf donderdag 26 september worden opgehaald. Meer informatie over locatie en tijden volgt later.
Vrijwilligers

Wil je helpen met het organiseren? We zijn op zoek naar vrijwilligers die willen helpen:

• Op- en afbouw start / finishgebied
  • Uitgifte startnummers
  • Garderobe
  • Verzorgingspost
  • Uitdelen medailles
  • Parcourswacht / Evenementenregelaar

Heb je interesse, neem dan contact met ons op.

Ridderkerk City Run 2023

Via deze link kun je de foto’s bekijken en downloaden.

Via deze link kun je de aftermovie zien.

Contact

Meer informatie, aanmelden of vragen? Neem contact op met ons via 0180 – 432 350 of ridderkerkcityrun@

Bekijk de sponsorbrochure

Klik op het plaatje en download de brochure.

logo ridderkerk