Presentatie over edelstenen

Wij organiseren op donderdag 8 december van 14.00 – 16.00 uur een presentatie over edelstenen. Ingrid Zelessen verzorgt de presentatie in het bezoekerscentrum De IJsvogel in Rijsoord.

U wordt ontvangen met koffie of thee. Daarna zal Ingrid vertellen over de stenen en hun helende werking. Elke deelnemer wordt gevraagd om zelf een steen of edelsteen mee te nemen en hun ervaringen daarover te delen. Heeft u zelf geen steen maar bent u wel benieuwd naar de presentatie dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. Ingrid neemt ook enkele stenen mee voor de verkoop. Na afloop kunt u napraten onder het genot van een hapje en drankje. De kosten zijn € 10,00 per persoon.

Inschrijven kan aan de balie van Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat 5. Wilt u meer informatie of heeft u vragen dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Jobcoaching evenement “Meet Your Future” Op 27 november 2023 organiseerde de jongerencoaches van Facet Ridderkerk een...

Geslaagde gezonde kookworkshop

Geslaagde gezonde kookworkshop

Geslaagde gezonde kookworkshop Afgelopen week organiseerde Ridderkerk Langer Gezond samen met De Groene Pollepel bij...

Wandelexcursie

Wandelexcursie

Wandelexcursie Op vrijdagochtend 29 december 2023 organiseert Facet Ridderkerk een wandelexcursie door het Centrum van...