Presentatie over edelstenen

Wij organiseren op donderdag 8 december van 14.00 – 16.00 uur een presentatie over edelstenen. Ingrid Zelessen verzorgt de presentatie in het bezoekerscentrum De IJsvogel in Rijsoord.

U wordt ontvangen met koffie of thee. Daarna zal Ingrid vertellen over de stenen en hun helende werking. Elke deelnemer wordt gevraagd om zelf een steen of edelsteen mee te nemen en hun ervaringen daarover te delen. Heeft u zelf geen steen maar bent u wel benieuwd naar de presentatie dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. Ingrid neemt ook enkele stenen mee voor de verkoop. Na afloop kunt u napraten onder het genot van een hapje en drankje. De kosten zijn € 10,00 per persoon.

Inschrijven kan aan de balie van Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat 5. Wilt u meer informatie of heeft u vragen dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Zomerfestijn 2023

Zomerfestijn 2023

Zomerfestijn 2023 Ook dit jaar organiseren we weer het Zomerfestijn met heel veel diverse activiteiten voor de...

Welzijn op Recept Ridderkerk

Welzijn op Recept Ridderkerk

Welzijn op Recept Ridderkerk Welzijn op Recept Soms zit je niet lekker in je vel. Je hebt bijvoorbeeld hoofdpijn en je...

Wel koffie, geen geleuter

Wel koffie, geen geleuter

Wel koffie, geen geleuter Heeft u behoefte aan een goed gesprek samen met anderen? Wat is de zin van het leven? Bent u...