Ontmoetingen in WVC Bolnes

Anderen ontmoeten of er even tussenuit? Bezoek gezellige activiteiten van Facet Ridderkerk dicht bij huis in uw eigen wijk. Er zijn veel mogelijkheden in alle wijken van Ridderkerk. Van een bingo tot het drinken van een kopje koffie, kaarten maken, briemiddagen of een potje biljarten of klaverjassen. Mooie momenten om nieuwe contacten te leggen of om oude bekenden weer te zien.

Wijkcentrum Bolnes is weer volledig geopend voor ontmoeting en leuke activiteiten. Iedere week is er op dinsdag en donderdag van 13.00 tot 16.00 uur de koffie-inloop. Op dinsdag kunnen bezoekers er ook breien, haken, rummikuppen en om de week kaarten maken (kaarten maken kost € 1,00) en op donderdag een potje sjoelen en/of andere spelletjes spelen. Liefhebbers van biljarten kunnen in het wijkcentrum van maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur terecht in het wijkcentrum. Het voorjaars-klaverjastoernooi is al in volle gang en duurt tot 13 april. Meedoen is nog mogelijk. De kosten voor deelname aan dit toernooi bedragen € 8,00.

Iedere eerste maandag van de maand is er een bingomiddag van 13.00 tot 16.00 uur. De kosten voor een plankje bedragen € 4,00 en het eerste kopje koffie of thee is gratis. Aanmelden is niet nodig.

Nieuwsgierig? Loopt gerust binnen en doe gezellig mee of schuif lekker aan. Er zijn altijd enthousiaste vrijwilligers aanwezig die u wegwijs maken of neem contact op met Jacqueline Revier van Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of .