Ontmoetingen in Wijkcentrum West

Anderen ontmoeten of er even tussenuit? Bezoek gezellige activiteiten van Facet Ridderkerk dicht bij huis in uw eigen wijk. Er zijn veel mogelijkheden in alle wijken van Ridderkerk. Van een film-, bingo- en breimiddag tot een lekker bakkie koffie, een potje biljarten of muziek maken. Mooie momenten om nieuwe contacten te leggen of om oude bekenden weer te zien.
Ook bij Wijkcentrum West kunt u terecht voor een gezellige ontmoeting en leuke activiteiten.

Iedere week is er op dinsdag en donderdag van 10:00 tot 12:00 uur de koffie-inloop voor mannen en vrouwen. Je kan naast een bakkie doen ook Klaverjassen, spelletjes doen of een potje biljarten. Ook Is er elke dinsdagmiddag van 12:30 tot 14:00 uur gelegenheid voor het maken van muziek met eigen instrumenten en/of zingen. Iedere tweede en vierde vrijdag van de maand zijn mannen welkom tijdens de “mannenclub” van 10:00 tot 12:00 uur. Wekelijks zijn er op vrijdagmiddag ontmoetingsactiviteiten zoals een film kijken, breien, bingo en knutselen.

Nieuwsgierig? Loopt gerust binnen en doe gezellig mee of schuif lekker aan. Er zijn altijd enthousiaste vrijwilligers aanwezig die u wegwijs maken of neem contact op met Jacqueline Revier van Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of .

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren in WVC West op vrijdag 2 augustus 2024! Iedere eerste vrijdag van de maand wordt een speciale...

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk op zaterdag 27 juli van 9:30 – 12:00 uur vindt het Repair Café Ridderkerk plaats. Heeft u...

Mantelzorg gaat altijd door

Mantelzorg gaat altijd door

“Mantelzorg gaat altijd door” Facet Mantelzorg vraagt deze zomer speciale aandacht voor mantelzorgers die nadeel...

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken Kom en doe mee met onze muzikale seniorengroep! Heb je altijd al van muziek gehouden en speel je...

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop Zentangle is een kunstvorm waarbij een klein kunstwerk ontstaat door kleine, herhalende...