Non-alcoholische wijnproeverij

In het kader van Dry January organiseert Facet Ridderkerk op woensdag 17 januari in samenwerking met slijterij De Wijngenoten een non-alcoholische wijnproeverij.
Tijdens deze unieke activiteit kunt u genieten van een uitgebreide selectie hoogwaardige non-alcoholische wijnen en ontdekken hoe de wereld van wijn zich uitbreidt naar een groeiende markt van gezondere alternatieven voor iedereen.

Eigenaar Robert Jan Lips van slijterij De Wijngenoten Ridderkerk verzorgt de proeverij. Tijdens de proeverij heeft u de gelegenheid om non-alcoholische wijnen van diverse gerenommeerde producenten te ervaren. Dit is de perfecte gelegenheid voor wijnliefhebbers, chauffeurs en iedereen die graag wil genieten van de verfijnde smaken van wijn zonder de invloed van alcohol.

Het programma omvat een welkomstwoord en introductie van non-alcoholische wijnen door wijnexpert Robert Jan. Een boeiende en informatieve proeverij van verschillende non-alcoholische wijnen aangevuld met lekkere hapjes van Grand café Burgerzaken. Uiteraard is er gelegenheid tot vragen stellen en meer te leren over de productie en variëteit van non-alcoholische wijnen.

De wijnproeverij is op woensdag 17 januari van 15.00 – 17.00 uur, inloop vanaf 14.45 uur. De locatie is Grand café Burgerzaken, Koningsplein 2 (gemeentehuis).

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze exclusieve wijnproeverij en uw zintuigen te verwennen met de verfijnde smaken van non-alcoholische wijnen. Deelname is € 7,50 per persoon.
Schrijf u snel in want het aantal plaatsen is beperkt. Voor aanmelden of meer informatie kunt u contact opnemen met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350. Meer informatie is ook te vinden op www.ridderkerklangergezond.nl.

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren Iedere eerste vrijdag van de maand wordt een speciale filmmiddag georganiseerd voor de...

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk Op zaterdag 24 februari a.s. vindt, van 9:30 tot 12:00 uur, het Repair Café Ridderkerk plaats....

Samen is leuker Ridderkerk!

Samen is leuker Ridderkerk!

Samen is leuker Ridderkerk! De eerste bijeenkomst ‘Samen is leuker Ridderkerk’ was een geslaagde bijeenkomst. Maar...