In actie met NLdoet

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart organiseert het Oranje Fonds weer NLdoet. Wil jouw organisatie een grote klus klaren, iets extra’s voor de bewoners doen, vrijwilligerswerk in de spotlights zetten én nieuwe vrijwilligers werven? Dan is deze vrijwilligersactie een mooie kans.

Meedoen

Alle maatschappelijke organisaties, zoals stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, kinderboerderijen en voedselbanken kunnen meedoen. Voor het organiseren zijn er draaiboeken beschikbaar voor onder andere opknappen buitenruimte, natuurgebied, de buurt en een leuke dag. Je ontvangt een promotiepakket en lift mee op de landelijke en lokale publiciteit.

Heb je als organisatie een leuke klus? Is het gebouw aan een opfrisbeurt toe, wil je een verwenmoment voor de bewoners in het verzorgingshuis, de buitenboel of het natuurgebied zomerklaar maken of heb je een andere leuke klus? Aanmelden kan eenvoudig via www.nldoet.nl. Tot 31 januari 2022 kan je een aanvraag doen voor een financiële bijdrage van maximaal € 350,00 (op=op). Daar vind je ook de voorwaarden, draaiboeken, handige tips en promotiemateriaal.

Ertoe doen

Vrijwilligerswerk is van groot belang voor onze samenleving. Het is het kloppend hart van vele sociale initiatieven én voor heel veel mensen een geweldige ervaring, omdat ze merken dat ze een positief verschil maken. Kortom: vrijwilligerswerk dóet ertoe. NLdoetertoe! is dan ook het motto van 2022.

Wil jij meedoen? Dat kan individueel of met een groep. Kijk op www.nldoet.nl welke lokale acties er zijn.

Facet Vrijwilligerssteunpunt is intermediair voor NLdoet. De vrijwilligersconsulenten helpen je graag verder met inspiratie en advies. Neem contact op via 0180 – 430 440 of .

Samen is leuker Ridderkerk

Samen is leuker Ridderkerk

Sluit je gezellig aan bij ‘Samen is leuker Ridderkerk’! Ben je tussen de 27 en 67 jaar en op zoek naar buurtbewoners...

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West

Bingo in Wijkcentrum West Facet Ridderkerk organiseert vrijdag 17 mei 2024 een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de...

Digikoffer bijeenkomst

Digikoffer bijeenkomst

Digikoffer bijeenkomst Op dinsdag 21 mei organiseert Facet Ridderkerk een Digikoffer bijeenkomst. De Digikoffer is een...