In actie met NLdoet

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart organiseert het Oranje Fonds weer NLdoet. Wil jouw organisatie een grote klus klaren, iets extra’s voor de bewoners doen, vrijwilligerswerk in de spotlights zetten én nieuwe vrijwilligers werven? Dan is deze vrijwilligersactie een mooie kans.

Meedoen

Alle maatschappelijke organisaties, zoals stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, kinderboerderijen en voedselbanken kunnen meedoen. Voor het organiseren zijn er draaiboeken beschikbaar voor onder andere opknappen buitenruimte, natuurgebied, de buurt en een leuke dag. Je ontvangt een promotiepakket en lift mee op de landelijke en lokale publiciteit.

Heb je als organisatie een leuke klus? Is het gebouw aan een opfrisbeurt toe, wil je een verwenmoment voor de bewoners in het verzorgingshuis, de buitenboel of het natuurgebied zomerklaar maken of heb je een andere leuke klus? Aanmelden kan eenvoudig via www.nldoet.nl. Tot 31 januari 2022 kan je een aanvraag doen voor een financiële bijdrage van maximaal € 350,00 (op=op). Daar vind je ook de voorwaarden, draaiboeken, handige tips en promotiemateriaal.

Ertoe doen

Vrijwilligerswerk is van groot belang voor onze samenleving. Het is het kloppend hart van vele sociale initiatieven én voor heel veel mensen een geweldige ervaring, omdat ze merken dat ze een positief verschil maken. Kortom: vrijwilligerswerk dóet ertoe. NLdoetertoe! is dan ook het motto van 2022.

Wil jij meedoen? Dat kan individueel of met een groep. Kijk op www.nldoet.nl welke lokale acties er zijn.

Facet Vrijwilligerssteunpunt is intermediair voor NLdoet. De vrijwilligersconsulenten helpen je graag verder met inspiratie en advies. Neem contact op via 0180 – 430 440 of .

Jobcoaching evenement “Meet Your Future” Op 27 november 2023 organiseerde de jongerencoaches van Facet Ridderkerk een...

Geslaagde gezonde kookworkshop

Geslaagde gezonde kookworkshop

Geslaagde gezonde kookworkshop Afgelopen week organiseerde Ridderkerk Langer Gezond samen met De Groene Pollepel bij...

Wandelexcursie

Wandelexcursie

Wandelexcursie Op vrijdagochtend 29 december 2023 organiseert Facet Ridderkerk een wandelexcursie door het Centrum van...