In actie met NLdoet

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart organiseert het Oranje Fonds weer NLdoet. Wil jouw organisatie een grote klus klaren, iets extra’s voor de bewoners doen, vrijwilligerswerk in de spotlights zetten én nieuwe vrijwilligers werven? Dan is deze vrijwilligersactie een mooie kans.

Meedoen

Alle maatschappelijke organisaties, zoals stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, kinderboerderijen en voedselbanken kunnen meedoen. Voor het organiseren zijn er draaiboeken beschikbaar voor onder andere opknappen buitenruimte, natuurgebied, de buurt en een leuke dag. Je ontvangt een promotiepakket en lift mee op de landelijke en lokale publiciteit.

Heb je als organisatie een leuke klus? Is het gebouw aan een opfrisbeurt toe, wil je een verwenmoment voor de bewoners in het verzorgingshuis, de buitenboel of het natuurgebied zomerklaar maken of heb je een andere leuke klus? Aanmelden kan eenvoudig via www.nldoet.nl. Tot 31 januari 2022 kan je een aanvraag doen voor een financiële bijdrage van maximaal € 350,00 (op=op). Daar vind je ook de voorwaarden, draaiboeken, handige tips en promotiemateriaal.

Ertoe doen

Vrijwilligerswerk is van groot belang voor onze samenleving. Het is het kloppend hart van vele sociale initiatieven én voor heel veel mensen een geweldige ervaring, omdat ze merken dat ze een positief verschil maken. Kortom: vrijwilligerswerk dóet ertoe. NLdoetertoe! is dan ook het motto van 2022.

Wil jij meedoen? Dat kan individueel of met een groep. Kijk op www.nldoet.nl welke lokale acties er zijn.

Facet Vrijwilligerssteunpunt is intermediair voor NLdoet. De vrijwilligersconsulenten helpen je graag verder met inspiratie en advies. Neem contact op via 0180 – 430 440 of .

Filmmiddag in West

Filmmiddag in West

Filmmiddag in West Vrijdag 1 juli wordt de film Mamma Mia getoond in het Wijkcentrum West. De aanvang is 13.30 uur en...

Creatieve workshops in Rijsoord

Creatieve workshops in Rijsoord

Creatieve workshops in Rijsoord De Cultuur Camping is dé plek waar u samenkomt om verschillende creatieve workshops te...

Senioren Zomerfestijn 2022

Senioren Zomerfestijn 2022

Senioren Zomerfestijn  Facet Ridderkerk organiseert in de zomervakantie vanaf maandag 11 juli 2022 verschillende...

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit voor jong en oud Met dank aan Rotary Ridderkerk de Waal hebben ouderen én jongeren op zondag 22 mei mogen...