Nieuwe directeur-bestuurder voor Facet

Vanaf 1 september heeft Facet Ridderkerk een nieuwe directeur-bestuurder: Annemarie de Knegt. Na het vertrek van Frank van der Jagt in mei jl. heeft adjunct-directeur Sabina Rollema de functie waargenomen.

Annemarie is de laatste 25 jaar van haar loopbaan actief geweest in directiefuncties in de diverse domeinen van de welzijns- en cultuursector. De afgelopen drie jaar werkte zij als directeur van BSW-Rotterdam, waarbij de inzet van kinder- en jongerenwerk centraal stond, met veilig opgroeien en meedoen in een complexe samenleving als missie. Annemarie is ook goed bekend met de actuele ontwikkelingen in het sociaal domein en de opgaven waar de gemeenten voor staan.

“Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij met Annemarie de Knegt een energieke en ervaren directeur-bestuurder hebben gevonden. Zij zal Facet in een goede samenwerking met partners in Ridderkerk, verder leiden en ontwikkelen in goede verbinding met de Ridderkerkse samenleving”, zegt Ella Croonenberg, voorzitter van de raad van toezicht van Facet Ridderkerk.

Feestweek in WVC Bolnes

Wijkvoorzieningencentrum Bolnes (WVC Bolnes) organiseert van 20 tot en met 24 september verschillende activiteiten. Tijdens deze feestweek zijn bewoners van alle leeftijden welkom om gezellig te komen kijken, mee te doen en kennis te maken met andere buurtbewoners. WVC Bolnes zorgt voor versnaperingen voor alle bezoekers tijdens de feestweek. Continue Reading Feestweek in WVC Bolnes

Actieve gastles bij u thuis

Heeft u interesse in schilderen, fotografie, muziek, dans, beeldhouwen of een andere vorm van kunst en cultuur? Met de een-op-een-gastlessen van het project Cultuur Dichtbij leert u iets nieuws of bent u actief bezig. U krijgt een inkijkje bij de kunstenaars en zij vertellen u meer over hun vakgebied en/of passie. Continue Reading Actieve gastles bij u thuis