Nieuw! Zomer Koffieochtenden bij Trefpunt Oost

Sinds maart is basisschool De Noord gevestigd in wijkcentrum Trefpunt Oost. Hierdoor is het onder schooltijd niet mogelijk om zomaar binnen te lopen. Tijdens de schoolvakantie hebben we deze mogelijkheid wel en willen wij de mensen uit de wijk graag verwelkomen om in het wijkcentrum een kopje koffie te komen drinken en elkaar te ontmoeten.

Daarom bent u van 15 juli t/m 14 augustus 2024 elke maandag en woensdag van 10:00 tot 12:00 uur van harte welkom in wijkcentrum Trefpunt Oost.

Zin in een bakje koffie met een lekker koekje en een gezellig praatje? Kom gezellig met de buren, vrienden of kennissen langs en ontdek wat er nog meer mogelijk is en georganiseerd wordt in het wijkcentrum. U vindt het wijkcentrum aan De Genestetstraat 2 in Ridderkerk.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of per mail .

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren in WVC West op vrijdag 2 augustus 2024! Iedere eerste vrijdag van de maand wordt een speciale...

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk op zaterdag 27 juli van 9:30 – 12:00 uur vindt het Repair Café Ridderkerk plaats. Heeft u...

Mantelzorg gaat altijd door

Mantelzorg gaat altijd door

“Mantelzorg gaat altijd door” Facet Mantelzorg vraagt deze zomer speciale aandacht voor mantelzorgers die nadeel...

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken Kom en doe mee met onze muzikale seniorengroep! Heb je altijd al van muziek gehouden en speel je...

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop Zentangle is een kunstvorm waarbij een klein kunstwerk ontstaat door kleine, herhalende...