Muziekopname-les / workshop

Afgelopen woensdag hebben de jongerenwerkers Bjorn, Benjamin en Chamayrish een muziekopname-les / workshop mogen geven aan een aantal leerlingen van het Gemini College (VWO).

Het desbetreffende groepje jongeren had een uitwisselingsprogramma tussen hun en een groepje leerlingen uit Gran Canaria. Tijdens hun bezoek op Gran Canaria hebben de leerlingen verschillende activiteiten ondernomen, waaronder een presentatie waarvoor zij een muziekstuk in het Engels hebben geschreven. Voor het geschreven muziekstuk hebben de jongeren van het Gemini College de leerlingen geholpen om dit op te nemen.

Het opnameproces is super verlopen, met hier en daar wat instructies en begeleiding van de jongerenwerkers hebben de deelnemende jongeren hun geschreven tekst succesvol opgenomen over het nummer ‘Bloed, zweet en tranen’ van André Hazes.
De jongerenwerker Benjamin heeft het proces voor de opname voor zijn rekening genomen gezien hij ervaring heeft met het opnemen van muziek. De jongerenwerkers Bjorn en Chamayrish hebben de leerlingen geholpen met oefenen en met het indelen van wie welke stuk tekst zou opnemen. Dit was een super leuke ervaring voor zowel de jongerenwerkers als de leerlingen en het eindresultaat is daar dan ook goede reflectie van.

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren

Filmmiddag voor senioren in WVC West op vrijdag 2 augustus 2024! Iedere eerste vrijdag van de maand wordt een speciale...

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk

Repair Café Ridderkerk op zaterdag 27 juli van 9:30 – 12:00 uur vindt het Repair Café Ridderkerk plaats. Heeft u...

Mantelzorg gaat altijd door

Mantelzorg gaat altijd door

“Mantelzorg gaat altijd door” Facet Mantelzorg vraagt deze zomer speciale aandacht voor mantelzorgers die nadeel...

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken

Gezellig muziek maken Kom en doe mee met onze muzikale seniorengroep! Heb je altijd al van muziek gehouden en speel je...

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop

Zentangle/Droedel workshop Zentangle is een kunstvorm waarbij een klein kunstwerk ontstaat door kleine, herhalende...